Espanyol

Una campanya feta amb sentiment

Espanyol. Fa un esforç titànic per retenir els seus socis en un curs marcat per la Covid-19 i el 120è aniversari

L’Espanyol ha presentat la campanya d’abonaments 2020/21. Un curs on l’entitat celebrarà els seus 120 anys. Una efemèride que té pes en el disseny dels nous carnets amb diverses fotografies commemoratives de Marañón, Tamudo, Lardín o Zamora entre altres il·lustres jugadors. Aquesta és una campanya en què el club ha volgut apel·lar a la importància del seu soci i abonat com a element nuclear. El conseller delegat del club, José María Durán, va deixar clar que l’esforç del club enmig de la pandèmia és gran. “L’abonat i soci tindrà el carnet gratis. No hem previst cap ingrés. És l’efecte econòmic de la Covid-19 i, tot i això, estem treballant per tenir la millor plantilla de segona”, va subratllar el mandatari, que calculava en 2,5 milions l’esforç fet pel club pel que fa als diners que no entraran a la caixa. “Són els diners que nosaltres compensem, i només tindrem l’ingrés dels nous socis i abonats”, va assegurar, tot afegint-hi: “El club ha fet tot el que podia fer. Ho hem donat tot i hem posat els calés sobre la taula. Els nostres socis són el més important i quan torni el futbol a l’estadi no volem que hi falti ningú.”

Tarifa plana

El director de màrqueting del club, Toni Alegre, va revelar que l’última setmana es van donar 149 noves altes. “Estem convençuts que l’equip està més viu que mai. Aquest any serà un any de creixement.” Els nous abonats pagaran inicialment una quantitat de 20 euros com a reserva i no serà fins al gener, quan preveu el club el retorn parcial d’aficionats a l’estadi, que s’assignaran els seients. Alegre també va anunciar una tarifa plana per als més joves, que serà d’entre deu i vint euros. “Dependrà de la zona de l’estadi, però el topall serà de 20 euros i tindran un seient per a tota la temporada.” Els nous preus, només per a les noves altes, ja que els actuals abonats que hagin apostat per la compensació tindran el seu carnet de franc. El club calcula que, com a mínim, no es podrà accedir a un 40% dels partits. “Però depèn de les autoritats sanitàries i de com evolucioni la pandèmia”, va admetre Durán, que també va calcular en un 0,1% les possibilitats que la petició d’anul·lar els descensos prosperi. “Vam parlar amb Tebas, Rubiales i el CSD abans d’emetre el manifest. Creiem que és del tot improbable, però si hi ha un 0,1% de possibilitats que es faci justícia, ho lluitarem fins al final, és el nostre esperit.”

120è aniversari

El president de la Fundació de l’Espanyol, Antoni Fernández Teixidó, ha detallat alguns dels actes que farà el club per commemorar el 120è aniversari. El moment clau serà el 28 d’octubre, amb un acte solemne al fundador Ángel Rodríguez. Malgrat la situació competitiva i el fet d’estar a segona, Teixidó ha apel·lat a l’orgull. “Tenim dos deures aquesta temporada: el primer, tornar a primera divisió i el segon, celebrar dignament el 120è aniversari. No ho celebrarem com volíem. Ens hauria agradat celebrar-ho a primera. No ha estat possible, però no ens rendirem. Ho celebrarem amb la dignitat que es mereix el nostre club.

LES DECLARACIONS

L’abonat i soci no pagarà res. No hem previst cap ingrés en aquesta partida i deixarem d’ingressar 2,5 milions d’euros
Estem convençuts que l’equip està més viu que mai. Aquest any serà un any de creixement
Toni Alegre
DIRECTOR DE màrqueting
Ho hem donat tot i hem posat els calés sobre la taula. Els nostres socis són el més important
José María Durán
conseller delegat Espanyol
Identificar-me. Si ja sou usuari verificat, us heu d'identificar. Vull ser usuari verificat. Per escriure un comentari cal ser usuari verificat.
Nota: Per aportar comentaris al web és indispensable ser usuari verificat i acceptar les Normes de Participació.
[X]

Aquest és el primer article gratuït d'aquest mes

Ja ets subscriptor?

Fes-te subscriptor per només 48€ per un any (4 €/mes)