Espanyol

L’Espanyol torna a la feina

2a divisió. Sota la direcció de Vicente Moreno, el club blanc-i-blau es posa a treballar pendent de Fran Mérida i de Keidi Baré

Poques setmanes després de consumar el seu descens a segona divisió, l’Espanyol es posa en marxa en el seu intent de recuperar la categoria en el que serà el primer entrenament amb Vicente Moreno al capdavant d’una plantilla encara per dissenyar i encara pendent de les primeres incorporacions. Tant el migcampista del Màlaga Keidi Baré com Fran Mérida, sense equip després d’haver deixat l’Osasuna, tenen negociacions avançades amb el conjunt blanc-i-blau però estan pendents de la planificació del conjunt periquito per saber si el seu futur serà en blanc-i-blau.

Mentrestant, el club blanc-i-blau continua molt pendent del capítol de sortides amb Marc Roca sota el radar de clubs com ara l’Atalanta i Leandro Cabrera en la mira del Benfica.

Identificar-me. Si ja sou usuari verificat, us heu d'identificar. Vull ser usuari verificat. Per escriure un comentari cal ser usuari verificat.
Nota: Per aportar comentaris al web és indispensable ser usuari verificat i acceptar les Normes de Participació.
[X]

Aquest és el primer article gratuït d'aquest mes

Ja ets subscriptor?

Fes-te subscriptor per només 48€ per un any (4 €/mes)