Espanyol

Invocant la història

Espanyol. L’entitat blanc-i-blava presenta els tres equipaments que utilitzarà la temporada vinent, amb reminiscències a la pròpia història i a la de la ciutat de Barcelona

El 28 d’octubre l’Espanyol celebrarà els 120 anys del seu naixement i l’entitat ha volgut homenatjar, a partir del disseny de les tres samarretes que utilitzarà el curs entrant, els seus orígens i la història de la ciutat de Barcelona.

El primer equipament té reminiscències dels primers equipaments que va utilitzar l’equip des del 1910 fins al 1940, amb una samarreta amb franges més amples i amb els pantalons negres, en lloc de blaus com la temporada passada.

La segona samarreta, en canvi, fa un homenatge al modernisme, un dels moviments artístics més icònics i encara presents en la ciutat de Barcelona, incloent detalls del trencadís. Es tracta d’un mosaic que vol fer referència a Gaudí i al camp de la Sagrada Família, on l’Espanyol va jugar els primers enfrontaments de la seva història.

La tercera samarreta també apel·la als orígens del club, amb el groc, perquè aquest va ser el color que va utilitzar l’Espanyol en la seva primera temporada, l’any 1900.

Identificar-me. Si ja sou usuari verificat, us heu d'identificar. Vull ser usuari verificat. Per escriure un comentari cal ser usuari verificat.
Nota: Per aportar comentaris al web és indispensable ser usuari verificat i acceptar les Normes de Participació.
[X]

Aquest és el primer article gratuït d'aquest mes

Ja ets subscriptor?

Fes-te subscriptor per només 48€ per un any (4 €/mes)