Espanyol

Renovacions estratègiques

Espanyol. Els blanc-i-blaus lliguen la renovació del porter Diego López, el lateral Dídac Vilà i el davanter xinès Wu Lei. Tots ells s’han rebaixat “notablement” el salari, segons el club

L’Espanyol ha renovat tres jugadors que han de significar l’esquelet de l’equip en l’objectiu de tornar a primera divisió. Diego López, Dídac Vilà i Wu Lei, que van formar part de la plantilla de l’ascens, han signat la renovació, amb una rebaixa del sou, segons ha afirmat el club en una nota pública.

“En els tres casos, els jugadors, que s’han rebaixat notablement la fitxa i l’han adequada a la realitat de la segona divisió, han confirmat el seu indubtable compromís”, va explicar l’Espanyol. Malgrat haver-hi rebaixa del sou, Wu Lei ha signat una renovació fins al juny del 2024. El davanter xinès, que acabava contracte el desembre del 2020, feia dos mesos i mig que podia negociar lliurement amb qualsevol club, però al final ha declinat els oferiments i ha decidit quedar-se a Barcelona. Diego López, en canvi, ha allargat el seu compromís per la temporada vinent, tot i que hi ha l’opció que en siguin dues en cas que es compleixin objectius esportius. Vilà ha signat un contracte per dos anys més un d’opcional.

Identificar-me. Si ja sou usuari verificat, us heu d'identificar. Vull ser usuari verificat. Per escriure un comentari cal ser usuari verificat.
Nota: Per aportar comentaris al web és indispensable ser usuari verificat i acceptar les Normes de Participació.
[X]

Aquest és el primer article gratuït d'aquest mes

Ja ets subscriptor?

Fes-te subscriptor per només 48€ per un any (4 €/mes)