Espanyol

Estrena amb empat

Espanyol. El primer partit de pretemporada del conjunt blanc-i-blau igualat en gols, ocasions per marcar i alternatives en el joc

espanyol 1 osca 1

ESPANYOL:Diego López; Gómez, Calero, Cabrera, Vilà, Lozano, Roca, Melamed, Melendo, Embarba i Wu Lei.També van jugar:Vargas, Campuzano, Lluís López, Álex López, Pedrosa, Oier, David López, Gori, Jofre, Omar i Mahicas.OSCA:Gasca, Pedro López, Pulido, Insua, Galán, Seoane, Rico, Kelechi, Ferreiro, Okazaki i Mir.També van jugar:Mosquera, Real, Eugeni, Joaquín, Carlos Kevin, Peñaloza i Hermoso.GOLS:1-0 (22’) Melendo. 1-1 (35’) Pulido.ÀRBITRE:Oltra Sáez.T.G.:als visitants Galán i Insúa.PÚBLIC:a porta tancada.

L’Espanyol ha empatat en el primer partit de pretemporada, un xoc amb ocasions i alternatives però marcat per les absències. De Tomás i Darder, per problemes físics, i Fran Mérida, que no començarà a entrenar fins demà, absents en el duel.

L’Osca ha començat situant-se a prop del gol amb una oportunitat de Rafa Mir però l’Espanyol ha respost amb una ocasió de Melamed i amb la diana de Melendo, a passada del jove jugador de la pedrera. Els de Vicente Moreno ho han passat malament després del gol i han encaixat la diana de l’empat en un servei de córner. Amb el moviment de les banquetes, els blanc-i-blaus han tornat a perdre la possessió tot i que en el tram final han perseguit amb més empenta el gol que el seu rival.

Identificar-me. Si ja sou usuari verificat, us heu d'identificar. Vull ser usuari verificat. Per escriure un comentari cal ser usuari verificat.
Nota: Per aportar comentaris al web és indispensable ser usuari verificat i acceptar les Normes de Participació.
[X]

Aquest és el primer article gratuït d'aquest mes

Ja ets subscriptor?

Fes-te subscriptor per només 48€ per un any (4 €/mes)