Espanyol

Andrés Prieto ultima la seva sortida

Espanyol. El porter de l’Espanyol no s’ha desplaçat amb la resta del grup a l’estada de Marbella i té permís per negociar el seu futur

Andrés Prieto està ultimant les seves últimes hores com a jugador de l’Espanyol. El porter, que està vivint la seva segona etapa com a jugador blanc-i-blau després de la seva arriba fa un any, encara té un any de contracte però la directiva del conjunt català no li posarà cap impediment per sortir. De fet, Andrés no s’ha desplaçat amb la resta dels seus companys a l’estada de Marbella i té permís del club per negociar el seu futur.

Andrés va arribar el passat estiu amb la carta de llibertat procedent del Màlaga. El porter alacantí era el complement de Diego López sota pals però l’arribada d’Oier li ha barrat el pas a poder tenir algun minut. A més a més, el club vol que el tercer porter de la plantilla sigui un futbolista amb projecció i del planter. El curs anterior només va jugar tres partits de copa i ara, a punt de fer 27 anys, sap que no pot quedar-se un any més sense jugar. El porter té ofertes de segona divisió i un dels equips més interessat és el Castelló.

Els trenta de Moreno.

D’altra banda, el club blanc-i-blau ha fet pública la llista dels trenta homes que estan fent l’estada a Marbella que ha començat avui amb una doble sessió de matí i tarda i que durarà fins al 5 de setembre, data de retorn a Barcelona. El 30 futbolistes que té Vicente Moreno, entre primer equip i futbol base, per aquest primer tram de pretemporada són els següents: Diego López, David López, Pipa, Pedrosa, Calero, Lluís, Dídac, Marc Roca, Cabrera, Vargas, Darder, Melendo, Campuzano, Wu Lei, Àlex López, Oier, Fran Mérida, Embarba, RDT, Víctor Gómez, Pol Lozano, Nico Melamed, Adri López, Joan Garcia, Omar, Gori, Jofre, Julián Mahicas, Puyol i Becerra. Tot i això, el gruix de futbolistes anirà pujant. Està previst que també s’incorporin a l’estada de Marbella Miguelón, el recent fitxatge blanc-i-blau i Javi Puado, un cop compleixi els requisits sanitaris marcats per Laliga després d’haver patit la COVID-19. Cal recordar que la intenció del club és disputar, un mínim, de tres amistosos per terres andaluses.

Identificar-me. Si ja sou usuari verificat, us heu d'identificar. Vull ser usuari verificat. Per escriure un comentari cal ser usuari verificat.
Nota: Per aportar comentaris al web és indispensable ser usuari verificat i acceptar les Normes de Participació.
[X]

Aquest és el primer article gratuït d'aquest mes

Ja ets subscriptor?

Fes-te subscriptor per només 48€ per un any (4 €/mes)