Espanyol

Andrés Prieto es desvincula de l’Espanyol

Espanyol. El porter ha arribat a un acord per resoldre l’any de contracte que l’unia amb l’entitat blanc-i-blava. És la novena baixa des que s’ha acabat la temporada

L’Espanyol i Andrés Prieto han arribat a un acord per resoldre l’any de contracte que els unia. El porter posa fi a la seva segona etapa al club blanc-i-blau. El futbolista va tornar el passat estiu a l’Espanyol després de jugar al Màlaga i va gaudir de minuts a l’Europa League i la Copa però el seu pes dins de l’equip sempre ha estat residual davant la titularitat indiscutible de Diego López. El fitxatge d’Oier, aquest gener, encara li va posar les coses més difícils sota pals. Ara el futbolista ha tancat el seu fitxatge pel Birmingham City entrenat per Aitor Karanka on jugarà les properes tres temporades.

La marxa d’Andrés eleva a nou les baixes de futbolistes després del final de lliga. Els altres vuit jugadors que han sortit són: Javi López, Víctor Sánchez, Naldo, Iturraspe, Ferrerya,Calleri, Corchia i Bernardo. Per contra, el club blanc-i-blau han incorporat dos futbolistes: Miguelón, cedit del Vila-real, i Fran Mérida, que ha arribat amb la carta de llibertat després d’acabar el contracte amb l’Osasuna. Vicente té clar que ha de fer una revolució a la plantilla per buscar un rendiment òptim.

Identificar-me. Si ja sou usuari verificat, us heu d'identificar. Vull ser usuari verificat. Per escriure un comentari cal ser usuari verificat.
Nota: Per aportar comentaris al web és indispensable ser usuari verificat i acceptar les Normes de Participació.
[X]

Aquest és el primer article gratuït d'aquest mes

Ja ets subscriptor?

Fes-te subscriptor per només 48€ per un any (4 €/mes)