Espanyol

Mérida té clar el manual

Espanyol. El nou fitxatge coneix la segona a la perfecció i avisa dels perills que implica. “Tenim clar l’objectiu, no serà fàcil i cal anar pas a pas”

Fran Mérida és una de les cares noves de l’Espanyol. El mig s’està adaptant al nou sistema tàctic de Vicente Moreno, en què espera ser una peça important. “Em vaig trobant millor, fent-me a l’equip, al que em demana l’entrenador. Tots volem anar millorant com a equip per arribar a l’inici de lliga de la millor manera”, va explicar en una entrevista als mitjans del club. Mérida és un home tècnic i donarà aquella pausa i toc a la medul·lar. “M’agrada tenir contacte amb la pilota i ajudar en tasques defensives”, va comentar. Però ara totes les mirades i els pensaments estan focalitzats en l’objectiu de tornar a primera i Mérida coneix al detall com és el futbol de segona i les seves particularitats. “Sempre és una categoria complicada”, i per això argumenta: “Hem de saber jugar en diversos tipus de partits. En alguns haurem de patir i fer un futbol més pràctic. Tindrem la nostra idea de joc i la clau és que estiguem preparats per a totes les situacions que ens trobarem. La segona és una categoria llarga, complicada. Tenim un repte bonic i un objectiu clar, però hem de ser conscients que no serà fàcil i que cal anar pas a pas. És una cosa que s’aconsegueix al final de la temporada”, explicava el mig, convençut del rumb i del manual que cal seguir per assolir el desitjat ascens.

Ara la plantilla treballa a Marbella per preparar els tres amistosos que hauran de jugar en els pròxims dies; el primer, amb el Cadis, demà. “Ens ajudaran a créixer. Jo encara no he pogut jugar i tenir minuts en aquests partits, a més de l’aspecte físic, han de servir per conèixer els companys i les idees del tècnic. Seran proves importants i se’n podran treure conclusions per a l’inici de lliga.”

Andrés marxa al Birmingham

L’Espanyol i Andrés Prieto han arribat a un acord per resoldre l’any de contracte que els unia. El futbolista va tornar l’estiu passat a l’Espanyol, però el seu pes dins l’equip sempre ha estat residual davant la titularitat indiscutible de Diego López i, després, amb l’arribada d’Oier. A partir d’ara defensarà la porteria del Birmingham City anglès de la Championship que entrena Karanka. L’alacantí signa per tres anys.

Identificar-me. Si ja sou usuari verificat, us heu d'identificar. Vull ser usuari verificat. Per escriure un comentari cal ser usuari verificat.
Nota: Per aportar comentaris al web és indispensable ser usuari verificat i acceptar les Normes de Participació.
[X]

Aquest és el primer article gratuït d'aquest mes

Ja ets subscriptor?

Fes-te subscriptor per només 48€ per un any (4 €/mes)