Espanyol

Golejada a l’Almeria per tancar la pretemporada

Espanyol. Raúl de Tomàs debuta amb gol i també marquen Wu Lei, Víctor Campuzano i Sergi Darder, aquest en una acció sensacional

ALMERIA 0 ESPANYOL 4

ALMERIA:Lluís Tarres, Iván Martos, De la Hoz, Petrovic, Fran Villalba, Jonatham, Lazo, Maras, Balliu, Appiah i Rubén Enri.ESPANYOL:Oier, Miguelón, Lluís, Calero, Ricard Pujol, Pol Lozano, Fran Mérida, Embarba, Melendo, Wu Lei i RDT. També van jugar: Melendo, Darder, Campuzano, Álex López, Victor Gómez, Jofre i Omar.GOLS:0-1 RDT (43’). 0-2 Wu Lei (54’). 0-3 Darder (60’). 0-4 Campuzano (66’).ÀRBITRE:Manuel Orellana.

L’Espanyol va tancar l’estada a Marbella, i els amistosos de pretemporada, amb una golejada incontestable a l’Almeria. L’equip de Vicente Moreno es va desfer sense problemes d’un dels equips que aquesta temporada també competiran a segona divisió, amb gols de Raúl de Tomás, Wu Lei, Sergi Darder i Víctor Campunzano. En el seu primer partit de pretemporada, RDT va veure porta per obrir el marcador, en l’únic gol que va arribar en la primera part. Els blanc-i-blaus van tornar a exhibir un futbol intens que va ofegar el seu rival. La pressió alta és innegociable per a Vicente Moreno.

Identificar-me. Si ja sou usuari verificat, us heu d'identificar. Vull ser usuari verificat. Per escriure un comentari cal ser usuari verificat.
Nota: Per aportar comentaris al web és indispensable ser usuari verificat i acceptar les Normes de Participació.
[X]

Aquest és el primer article gratuït d'aquest mes

Ja ets subscriptor?

Fes-te subscriptor per només 48€ per un any (4 €/mes)