Espanyol

“No he tingut cap dubte en acceptar l’oferta, tant se val la categoria”

Espanyol. Óscar Gil explica, en la seva presentació, perquè va renunciar a jugar a primera amb l’Elx per vestir de blanc i blau

Óscar Gil ha estat presentat aquest migdia pel RCD Espanyol. El jove lateral dret arriba des de l’Elx, després de pagar la clàusula de rescissió del seu contracte, de mig milió d’euros, i signa per quatre temporades.

Aquestes han estat les respostes del jugador en una roda de premsa telemàtica:

Què pot aportar?: “Sóc un jugador molt competitiu. Des de la meva posició, m’agrada projectar-me en atac.”

Què li va fer acceptar l’oferta de l’Espanyol?: “És un club històric i el projecte que em presentar va ser molt atractiu per a mi.”

La competència que trobarà, amb tres laterals drets: “La competència és bona. Conec a cadascun dels laterals drets que hi ha a la plantilla i miraré d’aportar el meu granet de sorra.”

La segona divisió: “S’ha vist que és una lliga molt competitiva i que, si bades, es fa molt complicat. Li demano a l’afició que ens faci costat en los els mals moments. La segona divisió és llarga i necessitarem el seu suport.”

Es troba en disposició de jugar?: “Sí, puc posar-me a les ordres de l’entrenador aquest dissabte mateix.”

Com és que ha renunciat a jugar a primera amb l’Elx?: “Perquè el de l’Espanyol és un projecte molt atractiu. Des del primer moment no vaig tenir cap dubte. Tant se val la categoria.”

Identificar-me. Si ja sou usuari verificat, us heu d'identificar. Vull ser usuari verificat. Per escriure un comentari cal ser usuari verificat.
Nota: Per aportar comentaris al web és indispensable ser usuari verificat i acceptar les Normes de Participació.
[X]

Aquest és el primer article gratuït d'aquest mes

Ja ets subscriptor?

Fes-te subscriptor per només 48€ per un any (4 €/mes)