Espanyol

Primera passa en ferm de l’Espanyol (3-0)

2a divisió A.

espanyol 3 albacete 0

ESPANYOL:Diego López; Miguelón, Cabrera, Calero, Dídac Vilà; Embarba, Mérida (Pol Lozano, 89’), David López (Marc Roca, 57’), Melendo (Darder, 57’); Wu Lei (Vargas, 76’) i De Tomás (Puado, 76’).ALBACETE:Tomeu Nadal, Benito (Isaac, 84’), Arroyo, Kecojevic, Fran García (Del Pozo, 46’); Álvaro Peña (Álvaro Jiménez, 46’), Silvestre (Zozulia, 46’) Jean Jules, Caballo; Manu Fuster i Ortuño.GOLS:1-0 (15’) Melendo. 2-0 (37’) Wu Lei. 3-0 (91’) Embarba, de penal.ÀRBITRE:Ais Reig.T.G.:als visitants Arroyo i Silvestre.PÚBLIC:Sense públic al RCDE Stadium.

L’Espanyol s’ha trobat amb moltes facilitats en el primer partit del nou curs a la segona divisió. El conjunt blanc-i-blau ha refermat la seva candidatura a l’ascens directe amb una victòria contra l’Albacete, dominant des dels instants inicials, amb dues dianes en el primer temps, i una excel·lent tasca col·lectiva que no ha deixat que l’Albacete, que en principi lluitarà per la permanència, tingués cap opció d’endur-se el triomf.

El primer temps ha estat un monòleg del conjunt blanc-i-blau que ha gaudit de possessió, oportunitats i gols. El més just hagués estat que el marcador al descans reflectís més gols que els anotats per Melendo –recollint un refús dins l’àrea després d’una notable jugada col·lectiva– i de Wu Lei –aprofitant una errada de l’Albacete en una jugada a pilota aturada. Embarba, amb un xut al travesser i Raúl de Tomás dues vegades han estat molt a prop de batre Tomeu Nadal.

En el segon temps, l’Albacete ha presentat més resistència, primer amb una voluntat més ferma de tenir la pilota i després sense concedir tantes oportunitats. Res no li va funcionar perquè l’Espanyol ha estat superior també en defensa i ha sentenciat des del punt de penal.

Identificar-me. Si ja sou usuari verificat, us heu d'identificar. Vull ser usuari verificat. Per escriure un comentari cal ser usuari verificat.
Nota: Per aportar comentaris al web és indispensable ser usuari verificat i acceptar les Normes de Participació.
[X]

Aquest és el primer article gratuït d'aquest mes

Ja ets subscriptor?

Fes-te subscriptor per només 48€ per un any (4 €/mes)