Espanyol

Compromís innegociable

Espanyol. Vicente Moreno, satisfet amb l’actuació i l’actitud de tots els jugadors, incloent-hi els que busquen una destinació en altres equips

En la victòria de l’Espanyol contra l’Albacete, Vicente Moreno va alinear nou jugadors que el curs passat formaven part de la plantilla del descens. Aquest escenari no és l’ideal per afrontar una reconstrucció i l’ascens de categoria, però el cos tècnic en va saber treure profit amb una golejada (3-0), i sobretot, la mostra que tots els jugadors remaran per l’objectiu de l’ascens tot i les diverses opcions en el mercat.

“Mentre estiguin a la plantilla, utilitzarem tots els jugadors”, insisteix Vicente Moreno: “Estic centrat en el present. Hi ha una sèrie de jugadors en què, tant pel que fa al club com pel que fa a ells mateixos, la predisposició a estar en aquest partit [en referència al duel contra l’Albacete] ha estat total. Estem dins d’un termini. Encara queda molt.” Moreno va alinear jugadors que tenen moltes possibilitats de sortir en les tres setmanes que resten fins que acabi el termini del mercat, com ara Embarba i Raúl de Tomás, però, a la vegada, el tècnic vol disposar d’ells perquè suposen un salt de qualitat: “Estic encantat amb aquests jugadors i crec que tenim marge de millora, perquè un sempre busca l’excel·lència”, hi afegeix el tècnic.

LA REACCIÓ

22 equips
amb propera
Mentre estiguin a la plantilla, utilitzarem tots els jugadors. Estic encantat amb ells
l
Vicente Moreno
entrenador de l’espanyol
Identificar-me. Si ja sou usuari verificat, us heu d'identificar. Vull ser usuari verificat. Per escriure un comentari cal ser usuari verificat.
Nota: Per aportar comentaris al web és indispensable ser usuari verificat i acceptar les Normes de Participació.
[X]

Aquest és el primer article gratuït d'aquest mes

Ja ets subscriptor?

Fes-te subscriptor per només 48€ per un any (4 €/mes)