Espanyol

Keidi Bare ja és blanc-i-blau però encara no pot jugar

Espanyol. El límit salarial impedeix que el migcampista albanès sigui inscrit en LaLiga i es posi a disposició de Vicente Moreno fins que no surti algun jugador de la plantilla espanyolista

L’Espanyol ha fitxat Keidi Bare, el tot terreny albanès del Màlaga, que oferirà a Vicente Moreno més possibilitats de joc al mig del camp. El futbolista, però, no es pot inscriure encara en LaLiga perquè, amb la seva incorporació, el club blanc-i-blau supera el límit salarial. La seva inscripció no serà possible, per tant, fins que no hi hagi una venda o una cessió.

Keidi Bare, que ha viatjat a Barcelona després que ahir ja no s’entrenés amb el Màlaga i s’acomiadés dels seus companys, signarà per quatre temporades i tindrà una fitxa que no superarà el mig milió d’euros. Segurament, el seu fitxatge serà anunciat oficialment avui mateix. L’Espanyol ha pagat dos milions i mig d’euros pel seu traspàs al Màlaga, i ha signat un bonus d’un milió més per partits jugats, en el cas que hi hagi ascens a primera divisió. El Màlaga, a més, percebria un percentatge en cas d’una futura venda del jugador.

La decisió d’incorporar Keidi Bare, tot i que de moment no pot jugar, s’ha pres, a banda de per la necessitat de tenir un jugador de les seves característiques, perquè a les oficines de l’RCDE Stadium tenen coll avall que en les pròximes setmanes hi haurà sortides, sigui en forma de venda o de cessió. La primera podria ser la del migcampista terrassenc Álex López. També són a la rampa de sortida Marc Roca, amb molts pretendents, i Víctor Campuzano.

D’altra banda, la secretaria tècnica blanc-i-blava s’ha estimat més córrer el risc de no poder inscriure el jugador que el de perdre’l, si acabés acceptant alguna de les moltes ofertes que tenia damunt la taula. Li han arribat especialment des d’Itàlia: l’Hellas Verona i el Parma, de la Serie A, li anaven al darrere.

LES XIFRES DEL TRASPÀS

2
milions d’euros,
més un ‘bonus’ per partits jugats, pagarà l’Espanyol.

PRETENDENTS

Li anaven al darrere uns quants equips, entre altres el Parma i l’Hellas
4
temporades
ha signat Keidi Bare, que té 23 anys, amb l’Espanyol.
Identificar-me. Si ja sou usuari verificat, us heu d'identificar. Vull ser usuari verificat. Per escriure un comentari cal ser usuari verificat.
Nota: Per aportar comentaris al web és indispensable ser usuari verificat i acceptar les Normes de Participació.
[X]

Aquest és el primer article gratuït d'aquest mes

Ja ets subscriptor?

Fes-te subscriptor per només 48€ per un any (4 €/mes)