Espanyol

Vicente Moreno: “Estic tranquil perquè veig que el club està treballant per millorar l’equip”

Espanyol.

Vicente Moreno ha respòs les preguntes dels mitjans en la prèvia del partit contra el Sabadell de diumenge (16 h).

El rival

Ens alegrem quan clubs històrics que han passat per dificultats com el Sabadell tenen la capacitat de reinventar-se i de tornar a estar en el futbol professional. Els últims anys han tingut moments dolents fins i tot de baixar a tercera divisió però han fet un gran treball i han tingut el premi de pujar a la segona divisió. Ho han fet de manera merescuda, jugant molt bé a futbol de la mateixa manera que han començat a la segona divisió. No han aconseguit bons resultats però han fet bons partits. És un equip que fa moltes coses i serà un partit difícil per nosaltres.

Mercat

Ja queda menys perquè acabi [la finestra de mercat]. Així que estem un poc a l’expectativa del que passarà. Ho mirarem de reüll i esperarem què passa.

Rivalitat entre l’Espanyol i el Sabadell?

Nosaltres ho hem de viure amb naturalitat. Espero la motivació del rival, potser per circumstàncies de localització no hi ha aquesta rivalitat però hi ha jugadors com ara Àngel Martínez que ha estat aquí, o altres condicionants com per exemple el fet de ser el primer partit a casa. Hem de ser conscients que això apareixerà i fer front a la motivació del rival.

Tipus de partit

El Sabadell és capaç de treure’t la pilota i d’incomodar-te. Venen d’una bona dinàmica i per això serà un partit diferent a l’anterior però tant difícil o més que els anteriors.

Mercat

Estem en contacte permanent des del primer dia amb la direcció esportiva veient què passa però estic tranquil i tinc plena confiança en el club. Estan treballant molt intentant anticipar totes les circumstàncies que es donin.

Dificultats en partits anteriors

No és el mateix enfrontar-te amb equips que ajunten molt les línies i que tenen molta concentració i un percentatge molt alt de la dedicació del partit a que no trobis el joc que no pas equips que vulguin fer un joc. Nosaltre sempre intentem proposar i això en el futbol és complicat. En aquesta obligació de guanyar i jugar bé, intentem portar-la amb naturalitat i per suposat, hem de millorar moltes coses, intentant buscar l’excel·lència.

Marc Roca

El veig tranquil, ahir no va entrenar però avui si ho ha fet al cent per cent, és un jugador més sense cap problema. Jo l’únic que puc dir d’ell és tot positiu, la realitat és la que és, possiblement a nivell de mercat és un jugador que agrada a equips perquè té molt nivell però sempre ha mostrat una gran predisposició a sumar, a fer el què requerim cada dia.

Campuzano

Com passa amb altres companys, hi ha la possibilitat que hi sigui, i hi ha la possibilitat quen o hi sigui. És un noi que està entrenant al cent per cent, intentant ajudar.

Convocatòries internacionals

Quan estàs a primera divisió, t’afecta menys i si estàs a segona sí que tens un problema perquè és un jugador que és teu i no pots disposar d’ell. Tenim la possibilitat de perdre quatre jugadors més la situació de Keidi que encara no està inscrit i això és una dificultat. Però també se li ha de donar un valor positiu a aquesta situació perquè és un valor que té el club.

Està content amb la plantilla?

La il·lusió de qualsevol entrenador és intentar millorar. Si em dones a escollir entre millorar o no, m’agradaria millorar. Però dit això, éstic satisfet amb el que hi ha ara i veurem el què passa. Estic tranquil perquè veig que el club farà tot el possible per fer el millor equip.

Identificar-me. Si ja sou usuari verificat, us heu d'identificar. Vull ser usuari verificat. Per escriure un comentari cal ser usuari verificat.
Nota: Per aportar comentaris al web és indispensable ser usuari verificat i acceptar les Normes de Participació.
[X]

Aquest és el primer article gratuït d'aquest mes

Ja ets subscriptor?

Fes-te subscriptor per només 48€ per un any (4 €/mes)