Espanyol

Marc Roca fa les maletes cap a Munic

Espanyol. El mig i l’Espanyol ja han arribat a un acord amb el club alemany. L’oficialitat està pendent de la revisió mèdica. El futbolista ja no anirà convocat davant el Sabadell

L’Espanyol ha arribat a un acord amb el Bayern de Munic pel traspàs de Marc Roca que avui ja no s’ha entrenat amb la resta dels seus companys. El club farà oficial el traspàs del migcampista per una quantitat que vorejarà els 10 milions d’euros amb uns variables de 2 milions més per partits jugats i objectius personals i col·lectius del futbolista amb el Bayern de Munic. El futbolista, de 23 anys, ja estava a l’òrbita del conjunt alemany que va oferir uns 20 milions d’euros que van ser, llavors, desestimats per l’Espanyol en considerar l’oferta insuficient. Un posicionament normal per un futbolista clau amb Joan Francesc Ferrer ’Rubi’ i campió d’Europa sub’21 aquell estiu. Ara el preu és ostensiblement inferior en un mercat congelat per la pandèmia però una quantitat que servirà a l’Espanyol per equilibrar els seus comptes i inscriure a Keidi Bare, ara sense fitxa pel límit salarial.

Marc Roca no entrarà en la llista de convocats que donarà demà Vicente Moreno davant el seu imminent fitxatge que serà oficial un cop passi la revisió mèdica amb el club bavarès. Ara quedarà pendent si l’Espanyol fa algun moviment més en el mercat amb les sortides d’Álex López i Víctor Campuzano i si acaben arriben ofertes de traspàs per Cabrera i Raúl De Tomás. I també si acaba incorporant un davanter i un extrem. El mercat es tanca dilluns i fins llavors el club està obert a qualsevol eventualitat però, de moment, respira per la venda de Roca que no l’obliga a fer cap mena de dispendi més.

Identificar-me. Si ja sou usuari verificat, us heu d'identificar. Vull ser usuari verificat. Per escriure un comentari cal ser usuari verificat.
Nota: Per aportar comentaris al web és indispensable ser usuari verificat i acceptar les Normes de Participació.
[X]

Aquest és el primer article gratuït d'aquest mes

Ja ets subscriptor?

Fes-te subscriptor per només 48€ per un any (4 €/mes)