Espanyol

Oficial: Marc Roca al Bayern de Munic

Espanyol. El club bavarès anuncia la incorporació del migcampista català

El Bayern de Munic ha anunciat el fitxatge del migcampista de l’Espanyol Marc Roca. El club català rebrà al voltant de 15 milions pel traspàs i rebaixarà la seva massa salarial.

Després de dotze anys, Roca tanca, doncs, la seva etapa com a jugador blanc i blau. Ha jugat, en total, 121 partits i ha signat tres gols amb l’Espanyol. És, a més, el primer futbolista a portar el dorsal 21 després de Dani Jarque. Va debutar amb Quique Sánchez Flores, l’any 2016, i amb Rubi a la banqueta va ser un dels líders de l’equip que es va classificar per a la l’Europa League el curs 2018/19. A més, va formar part de la selecció espanyola sub-21 que va ser campiona d’Europa el 2019.

L’Espanyol li agraeix en un missatge públic el seu esforç, dedicació compromís i implicació i li desitja tots els èxits en la seva nova etapa. El jugador, per la seva banda, admet que el seu fitxatge pel Bayern de Munic és “un somni fet realitat”, perquè segons la seva opinió l’equip bavarès és “el millor equip del món i té una gran tradició”.

Identificar-me. Si ja sou usuari verificat, us heu d'identificar. Vull ser usuari verificat. Per escriure un comentari cal ser usuari verificat.
Nota: Per aportar comentaris al web és indispensable ser usuari verificat i acceptar les Normes de Participació.
[X]

Aquest és el primer article gratuït d'aquest mes

Ja ets subscriptor?

Fes-te subscriptor per només 48€ per un any (4 €/mes)