Espanyol

Dos jugadors de l’Espanyol positius per Covid- 19

Espanyol. El club ha suspès la presentació d’Álvaro Vadillo i la roda de premsa de balanç de mercat per aquest motiu. Els dos futbolistes no s’han entrenat aquest matí amb el grup

L’Espanyol tenia previst fer, a la una de la tarda, la presentació d’Álvaro Vadillo i el balanç del mercat d’estiu a càrrec del director general, José María Duran, i el director esportiu, Francisco Joaquín Pérez Rufete. El club ha informat que el motiu de la suspensió és que aquest matí dos jugadors han donat positiu en el test d’antígens i seguint les mesures de prevenció i seguretat, ja estan aïllats en el seu domicili. Aquesta tarda es faran nous tests PCR per conèixer amb major exactitud els resultats obtinguts al matí i si no es tracta d’un fals positiu. Caldrà veure com evoluciona a tot i quants casos de Covid-19 hi ha entre la plantilla que ha de jugar aquest dissabte davant l’Alcorcón. En tot cas, els dos positius no s’ha entrenat amb el grup aquest matí.

Identificar-me. Si ja sou usuari verificat, us heu d'identificar. Vull ser usuari verificat. Per escriure un comentari cal ser usuari verificat.
Nota: Per aportar comentaris al web és indispensable ser usuari verificat i acceptar les Normes de Participació.
[X]

Aquest és el primer article gratuït d'aquest mes

Ja ets subscriptor?

Fes-te subscriptor per només 48€ per un any (4 €/mes)