Espanyol

Renoven Melamed, la nova joia del planter

El futbolista, autor de l’últim gol del club blanc-i-blau en lliga, renova el seu contracte fins al 2024. L’extrem de 19 anys és un dels últims productes de la Dani Jarque

L’Espanyol ha fet oficial la renovació de Nico Melamed fins al 2024. El conseller delegat del club, José María Durán, ja ha avançat aquest matí que la seva ampliació de contracte seria un fet immediat. L’Espanyol lliga a un dels seus futbolistes amb més potencial i un dels últims productes de la prolífica fàbrica de Sant Adrià. El futbolista de Castelldefels (2001) va arribar a l’Espanyol sent infantil de primer any i, des d’aleshores, ha tingut una fantàstica progressió al futbol base blanc-i-blau. Melamed va ser el primer jugador nascut al segle XXI a debutar amb el primer equip en la fase prèvia de l’Europa League davant el Lucerna i va debutar en LaLiga davant el Betis al Benito Villamarín on va sortir en els últims minuts signat una magnífica assistència a Wu Lei. El jugador xinès no va encertar els tres pals. “És un futbolista a què se li té molt en compte. Té mèrit per la seva part perquè està fent molt bé la seva feina”, ha assenyalat l’entrenador, Vicent Moreno, aquest matí en roda de premsa.

Identificar-me. Si ja sou usuari verificat, us heu d'identificar. Vull ser usuari verificat. Per escriure un comentari cal ser usuari verificat.
Nota: Per aportar comentaris al web és indispensable ser usuari verificat i acceptar les Normes de Participació.
[X]

Aquest és el primer article gratuït d'aquest mes

Ja ets subscriptor?

Fes-te subscriptor per només 48€ per un any (4 €/mes)