Espanyol

Acomiaden Àngel Morales

Espanyol. Rescindeix el contracte del responsable administratiu del planter que no ha acceptat la draconiana rebaixa de sou proposada per l’entitat

Les bones notícies a l’Espanyol duren el mateix que un castell de sorra a la platja. El club ha decidit acomiadar Àngel Morales com a responsable administratiu del planter. Les raons és que l’exfutbolista i excapità, llicenciat en econòmiques amb un màster en direcció d’empreses, i icona del club, la porta 96 de l’Estadi porta el seu nom, no ha acceptat la rebaixa de sou proposada per l’entitat. Una retallada en els emoluments del 40 per cent sense cap mena de possibilitat de recuperar el sou original en cas d’ascens de l’equip. Morales estava disposat a fer un esforç i rebaixar-se un 15 per cent el seu sou, d’uns 70.000 euros, davant les dificultats econòmiques de l’entitat pel descens i la pandèmia que ha sacsejat el món del futbol. Morales portada des del 2012 a l’Espanyol. Havia aterrat al club de la mà de Joan Collet per formar tàndem amb Jordi Lardín en la coordinació del futbol base. L’expresident el va presentar com un dels pilars de la seva gestió aquests dos fitxatges. Futbolistes de l’Espanyol, amb ADN blanc-i-blau per pilotar una de les joies del club: el planter de la Ciutat Esportiva Dani Jarque. Vuit any després deixa el club i els seus més estrets col·laboradors, durant aquest periple, sempre li han agraït la seva professionalitat i bona feina.

Així doncs, l’estructura interna del club segueix remodelant-se sota el mandat del director esportiu, Francisco Joaquín Pérez Rufete que ha fitxat a homes de la seva confiança com Domingo Catoira, a la secretaria tècnic; Hugo Blanco, a l’Àrea d’identitat i Luis Vicente Mateo com a responsable del planter o el nou responsable de comunicació del club, Sergio Aguilar. Pel camí han marxat en els últims mesos l’encarregat de material Jordi Pérez; el cap de captació del planter, Robert Cuesta; el director de màrqueting, Agustí Filomeno; el director de comunicació, Agustín Rodríguez.

Identificar-me. Si ja sou usuari verificat, us heu d'identificar. Vull ser usuari verificat. Per escriure un comentari cal ser usuari verificat.
Nota: Per aportar comentaris al web és indispensable ser usuari verificat i acceptar les Normes de Participació.
[X]

Aquest és el primer article gratuït d'aquest mes

Ja ets subscriptor?

Fes-te subscriptor per només 48€ per un any (4 €/mes)