Espanyol

Vadillo: “A Segona si treus el pit et donen una hòstia”

Espanyol.Vadillo deixa clar en la seva presentació que cal mantenir els peus a terra malgrat el bon inici. “Tenim plantilla per pujar però cal ser cauts”, diu l’extrem que suma tres ascensos en el currículum

Álvaro Vadillo (Puerto Real, Cadis, 1994) ha estat presentat aquest matí com a nou jugador de l’Espanyol. El futbolista andalús, que ja ha jugat uns minuts davant l’Alcorcón, és la cinquena i última incorporació del club blanc-i-blau en aquest mercat d’estiu després de les arribades de Fran Mérida, Óscar Gil, Miguelón i Keidi Baré. L’extrem ha destacat en tots els equips on ha estat especialment al Granada on, fa dues temporades, es va convertir en un dels gran artífex de l’ascens jugant 40 partits i fent 4 gols i donant 11 assistències. De fet, Vadillo té en el seu currículum tres ascensos amb Betis, Osca i Granada. Aquests dos últims de manera consecutiva. Ara espera seguir sent el talismà a l’Espanyol on si puja a primera serà propietat de l’Espanyol a canvi de dos milions d’euros de traspàs que haurà de pagar el club català al Celta on no ha jugat ni un partit després d’arribar lliure procedent del Granada. “No em considero el talismà. Això és un equip i hem de pujar tots. En l’experiència que tinc dels altres tres ascensos és la humilitat i el respecte per la categoria. Tots sabem perfectament on estem i aquesta és la realitat. Sabem el que hem de fer per tornar a primera. Cal ser cauts. Si treus una mica el pit qualsevol et dona un cop”, ha explicat per posar diversos exemples de la dificultat d’un ascens. “Al Betis ens va passar que érem favorits i vam començar molt malament perquè no ens havíem fet a la categoria. Aquí no ha passat. Estem mentalitzats. El cos tècnic com els jugadors som professionals perquè l’entorn sigui positiu o negatiu. Sabem la samarreta que portem i el club al qual representem. És bo començar bé, però l’important és com acaba. Toquem de peus a terra. Amb el Granada, el Màlaga, acabava de baixar. Ells van fer cinc de cinc en les primeres jornades i no va acabar pujant”, ha dit a tall d’advertència tot i que s’ha felicitat per aquesta arrencada del conjunt blanc-i-blau ha tornat a insistir:“Hi ha molt bons vímets en aquest equip, tenim jugadors de molta qualitat. Per la meva experiència, serà important la humilitat i la tranquil·litat. És una categoria complicada i llarga”

D’altra banda, Vadillo ha explicat el perquè de la seva sortida del Celta. “Aquesta pretemporada vaig viure una situació difícil i complicada per la meva part. Va sortir l’opció de sortir a l’Espanyol i és el que he fet. El que vull és jugar i ser vàlid. Jugar i gaudir independentment de la categoria”. A més a més, a l’Espanyol s’ha trobat amb vells coneguts, el primer, RDT amb qui va coincidir a la sub’21. “Les sensacions són bones i tinc jugadors que ja conec com Rulo (RDT), Embarba i tota la resta són molt propers”, ha dit sobre el seu aterratge al vestidor.

Per últim, el futbolista, que va debutar amb 16 anys, s’ha referit a l’última perla del planter: Nico Melamed. “A Nico no cal dir-li moltes coses. Necessitarà ajuda però menys de la necessària. Se’l veu un jugador molt centrat i amb les coses clares. El meu consell seria que s’aïllés de tot el soroll de fora i es concentri a jugar i gaudir del moment, de l’Espanyol i el primer equip”, ha conclòs l’andalús.

Identificar-me. Si ja sou usuari verificat, us heu d'identificar. Vull ser usuari verificat. Per escriure un comentari cal ser usuari verificat.
Nota: Per aportar comentaris al web és indispensable ser usuari verificat i acceptar les Normes de Participació.
[X]

Aquest és el primer article gratuït d'aquest mes

Ja ets subscriptor?

Fes-te subscriptor per només 48€ per un any (4 €/mes)