Espanyol

El guia de l’ascens

Espanyol. RDT té un compromís total. “Que la gent estigui tranquil·la, la meva implicació és màxima”

Raúl de Tomás va trencar el seu silenci. El davanter no feia una compareixença des del febrer. Ara, un cop tancat el mercat, li va tocar parlar i llançar un missatge clar: la seva implicació total amb l’Espanyol. “Soc molt feliç i el meu compromís és màxim. Hi ha coses que són certes i d’altres no. En cap moment vaig dir que volgués marxar”, va reblar. El primer tram de la roda de premsa es va focalitzar en el seu futur a partir del gener. “M’agradaria que em preguntessis pel partit del cap de setmana. Afrontaré l’any amb les màximes ganes”, es va queixar. De moment, i amb contracte fins al 2026, el seu present està amarrat fins a l’obertura del mercat d’hivern. “Si sabés el que passarà d’aquí a tres mesos tindria poders. Només puc fer gols; el que hagi de venir, vindrà. Que la gent estigui tranquil·la, la meva implicació és màxima. Soc de l’Espanyol i ho donaré tot”, va explicar obrint, de nou, el meló del seu futur.

Més enllà d’això, la roda de premsa va ser un bon moment per gaudir d’un futbolista que no defuig la pressió, tot al contrari, l’afronta i amb l’autocrítica. “Assumeixo la responsabilitat, sé que soc un jugador important. No m’importa ser el guia de l’ascens. Després de la quarantena les coses no van anar bé. No vaig tenir el mateix rendiment perquè vaig tenir problemes físics al genoll i em van limitar. No vull quedar-me amb la sensació de la temporada passada i m’ho deixaré tot al camp per canviar aquesta situació”, va afirmar.

D’altra banda, ha elogiat la figura de Vicente Moreno. El tècnic ja ha dit públicament que buscarà exigir més al futbolista. “Hi tinc una bona relació. Em va ajudar des del primer moment. Li ho agraeixo. Estaré amb ell. Tant de bo la meva versió sigui millor que la del Rayo a segona. Soc conscient que soc un jugador important.”

Per últim, es va referir a la dificultat que té la segona. RDT coneix molt bé la categoria, en la qual ja ha jugat tres temporades amb Còrdova, Valladolid i Rayo. “És molt important ser regulars. No serà fàcil. Passarem per dificultats. És quan més forts cal estar i més units. Tant de bo tot ens vagi bé, però els que hem viscut la categoria sabem que pots perdre tres partits seguits i tot canvia. És aquí on cal ser forts.”

DUEL ESPECIAL CONTRA EL RAYO

Ara RDT anirà a Vallecas aquest diumenge a jugar contra el Rayo, un equip on ha viscut els seus millors moments com a professional. “És un partit amb motivació extra. Tinc molt d’afecte al Rayo, però volem els tres punts”, va dir el futbolista, que coneix molt bé aquell estadi. “És un equip que va començar molt bé i estic segur que tot és difícil en aquest camp. Sabem que per guanyar cal donar el doble. Però treballem molt bé, estem donant-ho tot i crec que podem guanyar”.
Frase
Nom
càrrec

LES DECLARACIONS DE RAÚL DE TOMÁS

En cap moment vaig dir que volgués marxar. Soc de l’Espanyol i ho donaré tot. Afrontaré l’any amb les màximes ganes
Assumeixo la meva responsabilitat, sé que soc un jugador important. No m’importa ser el guia de l’ascens
Frase
Nom
càrrec
Identificar-me. Si ja sou usuari verificat, us heu d'identificar. Vull ser usuari verificat. Per escriure un comentari cal ser usuari verificat.
Nota: Per aportar comentaris al web és indispensable ser usuari verificat i acceptar les Normes de Participació.
[X]

Aquest és el primer article gratuït d'aquest mes

Ja ets subscriptor?

Fes-te subscriptor per només 48€ per un any (4 €/mes)