Espanyol

Isi desendolla l’Espanyol a Vallecas

2a divisió A. Un golàs del davanter murcià trenca la imbatibilitat dels blanc-i-blaus. Primera derrota dels catalans aquesta temporada

rayo 1 Espanyol 0

RAYO:Dimitrievski; Mario Hernández (Advíncula, 84’), Velázquez (Saveljilch, 65’), Catena, Fran García; Isi, Óscar, Santi, Álvaro (Ulloa, 84’); Pozo (Montiel, 65’), Qasmi (Andrés, 77’).ESPANYOL:Diego López; Miguelón (Óscar Gil, 65’), Cabrera, Calero, Dídac; Matías Vargas (Embarba, 65’), David López, Fran Mérida (NIco Melamed, 45’), Darder (Campuzano, 89’); Puado (Vadillo, 72’), RDT.GOLS:1-0 (88’) Isi.ÀRBITRE:López Toca (càntabre) T.G: Calero (5’); Álvaro (34’); Catena (48’); Óscar Gil (78’); Cabrera (82’); Óscar (82’); Saveljilch (82’); Isi (89’); Embarba (92’); Montiel (94’).ESTADI:Vallecas. Sense públic. Sisena jornada del campionat de lliga.

Un golàs d’Isi, a dos minuts del final, ha servit al Rayo Vallecano per infligir la primera derrota de la temporada de l’Espanyol i trencar el rècord d’imbatibilitat de Diego López que fins al minut 88 de partit no havia encaixat cap gol en sis partits. Els blanc-i-blaus han jugat a la ruleta russa. Un partit sense alternatives i de digestió lenta s’ha trencat per un detall de qualitat en els últims minuts. Fins ara, ha estat l’Espanyol qui havia sortit victoriós dels petits detalls però aquesta tarda, el Rayo, li ha donat de la seva pròpia medicina a un Espanyol massa conservador i que ha caigut en la teranyina defensiva orquestrada per Andoni Iraola. Cap dels futbolistes de l’Espanyol ha trobat la llum per crear ocasions en la porteria del Rayo. Les transicions ofensives no han existit al llarg dels noranta minuts. I això és, en gran part, mèrit del Rayo que ha desendollat a l’Espanyol. Era un partit de digestió lenta i aquí, el Rayo, ha sortit guanyador. Ja ho era en els punts. Ha fet més per guanyar el partit tot i que no ha tingut encert en els últims metres. Al final, Isi, ha enganxat una pilota dins de l’àrea per liquidar el partit a dos minuts del final.

Una primera desfeta que ha de ser un toc d’atenció per un Espanyol que, malgrat la categoria del rival, ha de fer molt més o, millor dit, perdre davant del Rayo pot entrar dins del full de ruta però fer-ho sense treure una espurna de futbol és el que es fa estrany. L’Espanyol té gran qualitat en els últims metres i avui ha desaparegut com també va passar davant el Mallorca, un altre candidat a l’ascens. Aquell dia el partit va acabar amb empat a zero. Avui, la victòria ha caigut del cantó del Rayo. Toca seguir millorant. Ningú ha dit que seria fàcil. El duel d’aquesta tarda és la millor targeta de presentació.

Identificar-me. Si ja sou usuari verificat, us heu d'identificar. Vull ser usuari verificat. Per escriure un comentari cal ser usuari verificat.
Nota: Per aportar comentaris al web és indispensable ser usuari verificat i acceptar les Normes de Participació.
[X]

Aquest és el primer article gratuït d'aquest mes

Ja ets subscriptor?

Fes-te subscriptor per només 48€ per un any (4 €/mes)