Espanyol

Vicente Moreno: “El Tenerife té menys punts dels que mereix. Serà difícil”

L'entrenador blanc-i-blau manté el seu discurs serè malgrat una classificació que diu que el seu equip està fent les coses bé

Vicente Moreno no canvia el posat. Venint d’una victòria contundent contra el Mirandés i a les portes d’un dels desplaçaments més laboriosos de la categoria, Tenerife, l’entrenador de l’Espanyol ha mantingut la seva línia d’ambició i prudència a parts iguals. “És que hem de saber trobar l’equilibri entre estar contents amb el que estem fent i ser conscients de que encara podem millorar. Hem arrencat de la manera que volíem, que no és fàcil, però no portem massa temps i aquesta exigència s’ha de mantenir”, ha explicat el tècnic blanc-i-blau, que tampoc ha volgut valorar si l’Espanyol, ara que és líder, és més candidat que mai a les dues primeres places. “Só on sóc, la grandesa d’aquest club, les nostres obligacions i ho accepto. Però ja està. S’ha de ser molt curós amb el que es diu perquè és molt complicat complir objectius”, ha expressat Moreno, contundent a l’hora de valorar les sensacions que li desprèn actualment la classificació: “Res. No miro massa la classificació. La mira més el meu fill i m’ho recorda, però jo ara mateix sóc conscient de que significa poc més enllà de ser una referència de que estem fent bé les coses”.

Sobre el partit de diumenge a Tenerife, el tècnic valencià ha reconegut que és un escenari on espera dificultats. “A l’Espanyol sempre li ha costat a Tenerife perquè és un camp difícil, que li costa a tothom en general. Esperem un partit amb complicacions, contra un rival que està en una posició incòmoda però un d’aquells equips que hauria de portar més punts dels que ha aconseguit. Tenen molt nivell, un club històric i amb potencial per estar a dalt”, ha argumentat un Vicente Moreno que, per últim, ha obert la porta a que Keidi Baré pugui entrar en la convocatòria.

Identificar-me. Si ja sou usuari verificat, us heu d'identificar. Vull ser usuari verificat. Per escriure un comentari cal ser usuari verificat.
Nota: Per aportar comentaris al web és indispensable ser usuari verificat i acceptar les Normes de Participació.
[X]

Aquest és el primer article gratuït d'aquest mes

Ja ets subscriptor?

Fes-te subscriptor per només 48€ per un any (4 €/mes)