Espanyol

L’Espanyol es regala un triomf davant la Ponfe

2a divisió A. Els blanc-i-blaus signen una solvent victòria en el dia en què fa 120 anys. RDT i Embarba, els golejadors d’un partit rodó

Espanyol 2 ponferradina 0

ESPANYOL:Diego López; Miguelón, Calero, Cabrera, Pedrosa; David López (Keidi Baré, 64’), Melendo (Fran Mérida, 54’), Darder (Pol Lozano, 78’); Embarba, Matías Vargas (Javi Puado, 54’), Raúl de Tomás (Vadillo, 78’).PONFERRADINA:Caro; Iván Rodríguez (Ríos Reina, 55’), Amo, Hernando, Paris Adot; Pablo Larrea, Erik Morán (Juerguen 54’), Doncel, Curro (Romera, 73’), Gaspar Panadero (Valcarce, 46’); Yuri (Kaxe, 74’).GOLS:1-0 (24’) RDT; 2- (48’) Embarba.ÀRBITRE:Milla Alvéndiz (Comitè andalús) T.G: Doncel (15’); Iván Rodríguez (26’); Matías Vargas (27’); Cabrera (38’); Juerguen (73’); Amo (76’); Pedrosa (88’).PÚBLIC:9a jornada. RCDE Stadiumxt.

L’Espanyol està d’aniversari. 120 anys no es fan cada dia i els deixebles de Vicente Moreno han estat a l’altura de les circumstàncies. No hi ha millor dia per brindar amb la història i fer un partit rodó com el viscut aquesta tarda al RCDE Stadium. Els blanc-i-blaus han signat un dels millors duels de la temporada. Un futbol fiable i hermètic en defensa com de costum però amb l’afegitó d’un joc vertical i directe. Darder, que avui ha jugat de titular per Fran Mérida, ha estat el mestre de cerimònies que ha fet moure la precisa maquinària espanyolista. La Ponferradina, equip rocós de mena, ha fet aigües davant l’allau de joc local. L’Espanyol ha estat una llevaneu que s’ha emportat tot el que ha tingut al davant. No ha fet presoners. L’Espanyol de Vicente Moreno sempre ha estat sota sospita pel seu joc un xic conservador però avui els seus homes han tret a relluir tota la seva qualitat amb un futbol incisiu i voraç. Jugant així l’afició es diverteix i les victòries cauen pel seu propi pes. RDT ha avançat als blanc-i-blaus en la primera part després de rebre una deliciosa assistència de Darder. Quart gol del madrileny. El partit s’ha liquidat a l’inici de la represa. Embarba ha caçat una pilota a l’àrea i amb una canonada impecable ha enviat la pilota a la xarxa.

La Ponferradina ha intentat retallar distàncies però l’Espanyol és un alumne disciplinat en les tasques de contenció. Fiable en totes les línies és un líder de segona sòlid i solvent. Suma quatre jornades consecutives encapçalant la classificació i amb un ritme endimoniat. Serà difícil que el treguin d’aquesta privilegiada posició. L’Espanyol carbura i ho fa amb bon joc. Uns grans indicis per un equip que avui està d’aniversari i s’ha regalat una gran victòria.

Identificar-me. Si ja sou usuari verificat, us heu d'identificar. Vull ser usuari verificat. Per escriure un comentari cal ser usuari verificat.
Nota: Per aportar comentaris al web és indispensable ser usuari verificat i acceptar les Normes de Participació.
[X]

Aquest és el primer article gratuït d'aquest mes

Ja ets subscriptor?

Fes-te subscriptor per només 48€ per un any (4 €/mes)