Espanyol

Vicente Moreno: “Els jugadors estan molt involucrats”

Espanyol. El tècnic blanc-i-blau orgullós pels tres punts davant la Ponferradina. “Estic content per la victòria en un dia important i per fer feliç a la nostra gent”

L’Espanyol ha aconseguit un bon triomf davant la Ponferradina. Una victòria que manté els blanc-i-blaus líders, amb 20 punts, jugat nou partit. “La valoració és positiva, partim el primer dia amb la intenció de guanyar tots els partits. Intentem guanyar cada vegada que ens posem la samarreta de l’Espanyol. Ho intentarem. Fins ara no està malament, és per a estar contents perquè no és gens fàcil estar com s’està avui dia. Ens donem per satisfets sabent que podria haver estat millor, però també pitjor perquè això és molt difícil”.

Però més enllà de la victòria hi ha la forma en com s’ha aconseguit. I és que l’Espanyol ha fet un dels millors partits de la temporada. Una actuació notable en totes les línies i davant un rival rocós com és la Ponferradina a qui no ha donat cap opció per puntuar. “L’equip competeix i això és bàsic per aconseguir els objectius. Els jugadors ho donen tot, estan molt involucrats”, ha explicat Vicente Moreno satisfet amb les prestacions dels seus futbolistes que, des del primer moment, han anat a pel partit d’una forma voraç i sense contemplacions. En aquest sentit, el preparador no ha considerat el duel d’avui com el millor de la temporada. “No, ha estat igual que els altres partits. Hi ha hagut moments en què es troba el que es busca i altres moments en què ho podem fer millor. Va faltar tranquil·litat per a trobar el partit que volíem. Hi ha coses bones per a reforçar i treballar perquè apareguin i altres en les quals hi ha marge de millora”, ha insistit el de Massanassa que ha desgranat detalls que no li han agradat. “Particularment m’hauria agradat tenir més tranquil·litat, amb més pòsit s’hauria manejat millor el partit. Vam fer el difícil, posar-nos 1-0. Els jugadors volen guanyar i agradar, tenim molta exigència i això fa que et precipitis una mica. És possible que en moments sí que hi hagi hagut paciència i en uns altres cal estar més tranquils per a portar el partit on volem. Normalment donem poques opcions al rival”.

D’altra banda, el tècnic s’ha referit a la posició de Darder en el doble pivot al costat de David López. El d’Artà ha estat el gran protagonista del partit en una primera part de gran nivell. “Tots els jugadors tenen posicions on poden rendir alguna cosa més o poden explotar les seves virtuts, però els bons tenen la capacitat d’adaptar-se. I aquest és el seu cas, és un molt bon jugador que pot jugar de doble pivot i, d’interior, que potser és on més pot destacar, i també de mitja punta. En funció de les necessitats veiem. En partits anteriors ha estat Fran Mèrida el que ha jugat aquí, però feia molts minuts que jugava i tenim la possibilitat de manejar els recursos. Ha tingut descans i ha estat Darder el que ha aparegut aquí i ha fet un bon partit”. I ha parlat de l’aposta que tenia amb RDT, que avui ha marcat el seu quart gol de la temporada.”El veig molt bé i ho faig amb les dades objectives. Fa molt bona feina. Especialment en l’àmbit físic, que potser era el que tothom li reclama i està implicat. És un jugador important que ha d’aportar gol. Cal continuar exigint-li perquè té nivell per a donar més del que està fent. Avui tenia una aposta amb ell que al final no he hagut de complir perquè ho hauria fet si hagués ficat tres gols. Però no m’ha guanyat”.

Més enllà del magnífic triomf que certifica la fiabilitat d’un equip que només ha encaixat 1 gol en nou jornades, hi ha la celebració dels 120 anys de l’entitat. Un aniversari que ha arribat amb tres punts més a la butxaca. “Estic content per la victòria en un dia important per a tots els periquitos. Ens havíem proposat guanyar per fer feliç a la nostra gent i ho hem aconseguit”, ha reblat Vicente Moreno que ja pensa en el duel de dilluns contra el Màlaga.

Identificar-me. Si ja sou usuari verificat, us heu d'identificar. Vull ser usuari verificat. Per escriure un comentari cal ser usuari verificat.
Nota: Per aportar comentaris al web és indispensable ser usuari verificat i acceptar les Normes de Participació.
[X]

Aquest és el primer article gratuït d'aquest mes

Ja ets subscriptor?

Fes-te subscriptor per només 48€ per un any (4 €/mes)