Espanyol

Lombi evoluciona bé i dormirà a casa

Espanyol. La jugadora ha estat examinada pels neurocirurgians després de patir un traumatisme cranioencefàlic contra l’Eibar

Bones notícies. L’Espanyol ha informat que Anaïr Lomba, ‘Lombi’, ha recuperat la consciència i l’orientació i se li han realitzat proves complementàries a mitja tarda, després de les quals els neurocirurgians han determinat que presenta una evolució favorable. Per això se li ha donat l’alta hospitalària i aquesta nit podrà dormir a casa seva.

“Només ha estat un ensurt, tot està perfecte. M’he barallat amb tot l’hospital perquè no em trenquessin la samarreta, així que tot bé. Ara lluitaré amb els doctors perquè em deixin tornar com més aviat millor”, ha escrit la futbolista gallega en el seu compte de Twitter, acompanyant una imatge seva en la qual es pot comprovar la duresa del cop que ha rebut en el partit que l’Espanyol ha jugat aquest migdia contra l’Eibar, a la Dani Jarque. Anaïr ha hagut d’abandonar el terreny de joc de la Dani Jarque en el minut 93, després d’un xoc amb dues jugadores rivals que li ha ocasionat un traumatisme cranioencefàlic amb pèrdua de coneixement.

Identificar-me. Si ja sou usuari verificat, us heu d'identificar. Vull ser usuari verificat. Per escriure un comentari cal ser usuari verificat.
Nota: Per aportar comentaris al web és indispensable ser usuari verificat i acceptar les Normes de Participació.
[X]

Aquest és el primer article gratuït d'aquest mes

Ja ets subscriptor?

Fes-te subscriptor per només 48€ per un any (4 €/mes)