Espanyol

Continuar amb el mateix ritme

Espanyol. Els blanc-i-blaus volen sumar un altre triomf contra el Màlaga per mantenir el lideratge i refermar el seu bon moment

màlaga Espanyol

MÀLAGA:Soriano; Calero, Juande, Escassi, Josua Mejías, Matos; Rahmani, Luis Muñoz, Ramón Enríquez, Cristian Rodríguez; Chavarría.ESPANYOL:Diego López; Miguelón, Calero, Cabrera, Dídac; Fran Mérida, David López; Embarba, Darder, Melendo; Raúl de Tomàs.ÀRBITRE:Ais Reig (Comitè Valencià).ESTADI:21 h. (GOL).

L’Espanyol continua amb la seva marató per aconseguir l’ascens. Els blanc-i-blaus són conscients que no es poden permetre el luxe d’abaixar el ritme. Un empat, en certa manera, és una derrota i l’objectiu és tornar de Màlaga amb els tres punts a la butxaca i refermar el lideratge per cinquena jornada consecutiva. Aquest és el destí dels blanc-i-blaus, als quals tots els equips veuen com els favorits per pujar. L’últim a referendar-ho és el tècnic del Màlaga, Sergio Pellicer. “L’Espanyol és el favorit a pujar per plantilla, entrenador i el que transmet sobre el terreny de joc”, va destacar el preparador del conjunt andalús. “És l’equip que més et penalitza per una errada, per les individualitats i pel col·lectiu”, advertia Pellicer, que, tot i això, preveu un partit igualat en què “els petits detalls” seran decisius.

Ho sap bé Vicente Moreno, que coneix a la perfecció el tècnic del Màlaga i també la seva manera de fer. Tot i els contratemps econòmics, el conjunt andalús està en zona de play-off i competeix a un bon ritme. “És un equip perillós que té les idees molt clares”, avisava Moreno.

Identificar-me. Si ja sou usuari verificat, us heu d'identificar. Vull ser usuari verificat. Per escriure un comentari cal ser usuari verificat.
Nota: Per aportar comentaris al web és indispensable ser usuari verificat i acceptar les Normes de Participació.
[X]

Aquest és el primer article gratuït d'aquest mes

Ja ets subscriptor?

Fes-te subscriptor per només 48€ per un any (4 €/mes)