Espanyol

L’Espanyol goleja el Màlaga i manté el lideratge

2a divisió. Els de Vicente Moreno segueixen amb un ritme creixent de joc i resultats. Embarda, amb un doblet, i RDT els golejadors

Màlaga 0 Espanyol 3

MÀLAGA:Barrio; Iván Calero (Jairo, 72’), Escassi, Lombán, Juande, Matos (Romero, 46’);Yanis (Cruz, 72’), Ramón, Luis Muñoz (Benkhemassa, 82’), Jozabed (Cristian, 57’); Pablo Chavarría.ESPANYOL:Diego López; Miguelón (Gil, 46’), Cabrera, Calero, Pedrosa; David López (Pol, 71’), Darder; Embarba (Jofre, 81’), Melendo (Fran Mérida, 59’); Puado (Wu Lei, 81’); RDT.GOLS:0-1 (7’) Embarba; 0-2 (50’) Raúl De Tomás: 0-3 (56’) Embarba.ÀRBITRE:Ais Reig (Comitè Valencià) T.G: Iván Calero (26’); Miguelón (30’): Embarba (42’; Chavarría (64’)). .

L’Espanyol s’ha convertit en un equip tirànic a segona divisió. La víctima d’aquesta nit ha estat el Màlaga que ha vist com la voracitat catalana no té límits. Embarba ha avançat l’Espanyol, al cap de 7 minuts, després d’un inici elèctric dels blanc-i-blaus que han liquidat el partit amb un gol de Raúl De Tomás i una nova diana d’Embarba.

El rotund triomf a la Rosaleda reforça el lideratge d’un Espanyol que dormirà amb 23 punts a la butxaca després de 10 jornades. Un ritme de punts, relacionat de forma directa, amb la imatge creixent que estan mostrant els deixebles de Vicente Moreno en aquest primer tram de temporada. L’Espanyol és líder en solitari amb només un gol encaixat i 14 marcats. Una solidesa en totes les línies i que convida a l’optimisme de l’ascens.

Identificar-me. Si ja sou usuari verificat, us heu d'identificar. Vull ser usuari verificat. Per escriure un comentari cal ser usuari verificat.
Nota: Per aportar comentaris al web és indispensable ser usuari verificat i acceptar les Normes de Participació.
[X]

Aquest és el primer article gratuït d'aquest mes

Ja ets subscriptor?

Fes-te subscriptor per només 48€ per un any (4 €/mes)