Espanyol

Vicente Moreno: “Ha estat un molt bon partit”

Espanyol. El tècnic blanc-i-blau es felicita per la gran victòria del seu equip a Màlaga tot i que manté els peus a terra. “Això és molt llarg. L’inici és positiu però tenim coses per millorar”

L’Espanyol ha signat el millor partit de la temporada a domicili davant el Màlaga. Un golejada que certifica el bon moment dels blanc-i-blaus que ha iniciat el curs pletòric de forces i convençuts dels que fan. “Ha estat un molt bon partit. Sempre és difícil guanyar a Màlaga. Li donem molt valor a la victòria d’avui. Estem contents. El partit ha estat molt complet”, ha resumit Vicente Moreno després de la gran victòria davant el Màlaga que manté, per quarta jornada consecutiva, els blanc-i-blau en el lideratge. Una primera posició ferma amb 23 punts, un més que l’Sporting, segon a la taula i que també ha sumat els tres punts a casa davant el Castelló.

Ara el repte de l’Espanyol passa per mantenir aquest bon ritme competitiu al llarg de la temporada. En aquest sentit, el tècnic de Massanassa ha fet una crida a la calma. “Això és molt llarg. L’inici és positiu però tenim coses que seguir millorant. Els jugadors tenen molta voluntat de treball”, ha reblat el tècnic. De moment, l’Espanyol està fent els deures però encara queden 32 jornades per acabar aquesta maratoniana temporada i tornar a primera divisió, el lloc natural d’un històric com l’Espanyol.

Identificar-me. Si ja sou usuari verificat, us heu d'identificar. Vull ser usuari verificat. Per escriure un comentari cal ser usuari verificat.
Nota: Per aportar comentaris al web és indispensable ser usuari verificat i acceptar les Normes de Participació.
[X]

Aquest és el primer article gratuït d'aquest mes

Ja ets subscriptor?

Fes-te subscriptor per només 48€ per un any (4 €/mes)