Espanyol

L’Espanyol cau davant el Granadilla

1 Divisió. Les blanc-i-blaves es van desfer després de la represa a Tenerife

granadilla 2 Espanyol 0

GRANADILLA:Aline Reis; Patri Gavira, Simpson, Adrienne Jordan, Paola (Allegra poljak, 67’), Mari José (Anna, 79’), Ange Koko (Kayla Adamek, 68’), Ramos, Doblado (Moreno, 79’), Martín- Prieto (Pisco, 90’) .ESPANYOL:Vanina Correa; Marta Turmo, Soldevilla, Manuela Vanegas, Débora, Maya, Nicart, Julve (Baudet, 68’), Dulce (Szymanowski, 75’), Laura Fernández (Brenda, 75’), Sara Sola..GOLS:1-0 (68’) Ramos: 2-0 (76’) Mari José.ÀRBITRE:Cebollada López T.G: Nicart (27’); Doblado (68’)..

L’Espanyol va encaixar la segona derrota consecutiva després de perdre davant el Granadilla. Les blanc-i-blaves van aguantar l’empat durant la primera part gràcies a les aturades de Vanina. Les catalanes es van desfer en la segona part amb gols de Ramos i Mari José, que van certificar la victòria del conjunt canari. Tot i això, les catalanes no van abaixar els braços i van mirar de retallar distàncies per ficar-se, de nou, en el partit. L’Espanyol tanca la cinquena amb sis punts i molt marge de millora.