Espanyol

Allargar l’estat de gràcia

Espanyol. Els blanc-i-blaus volen enllaçar la seva tercera victòria consecutiva davant el Lugo. L’equip gallec, amb l’arribada de Nafti a la banqueta, ha sumat 13 dels darrers 15 punts

espanyol lugo

ESPANYOL:Diego López; Miguelón, Calero, Cabrera, Dídac; Darder, David López; Embarba, Melendo, Puado; Raúl de Tomás.LUGO:Cantero; Campabadal, Venancio, Djaló, Canella; Carlos Pita, Xavi Torres; Juanpe Jiménez, Hugo Rama, Cristian Herrera; Carrillo.ÀRBITRE:Gálvez Rascón (Comitè Madrileny).HORA:21h.TV:Movistar LaLiga.ESTADI:RCDE Stadium. 11a jornada del campionat.

L’Espanyol sosté amb mà ferma el lideratge de segona i espera allargar el seu bon moment davant el Lugo. L’equip gallec arriba a l’RCDE Stadium en un gran moment de forma gràcies a l’efecte de Mehdi Nafti a la banqueta. El nou preparador ha guanyat 13 dels darrers 15 punts i ha capgirat l’ànim d’un equip en zona de descens fins a propulsar-lo a zona de play-off , on té la sisena posició. “És un equip perillós i ara mateix és el que està més en forma”, adverteix Vicente Moreno, que sap que el seu equip haurà de mostrar la mateixa consistència que en els darrers partits, en una competició en què les sorpreses i els contrastos són a l’ordre del dia. Fins ara, els blanc-i-blaus s’han mostrat immutables a les sorpreses i tenen en la seva fiabilitat defensiva la clau de volta d’un inici excel·lent de campionat. I és que l’Espanyol només ha encaixat un gol. Diego López viurà un partit especial davant l’equip en el qual es va formar i al qual s’enfrontarà per primera vegada.

El Lugo afronta el partit amb l’equip barceloní minvat per les baixes, especialment en els extrems, on no pot disposar de Valentín ni del Puma Rodríguez, dos dels seus futbolistes més perillosos. “No ens posem en el paper de víctima. Si fem el que sabem a l’Espanyol els costarà guanyar-nos”, va assenyalar Nafti.

Identificar-me. Si ja sou usuari verificat, us heu d'identificar. Vull ser usuari verificat. Per escriure un comentari cal ser usuari verificat.
Nota: Per aportar comentaris al web és indispensable ser usuari verificat i acceptar les Normes de Participació.
[X]

Aquest és el primer article gratuït d'aquest mes

Ja ets subscriptor?

Fes-te subscriptor per només 48€ per un any (4 €/mes)