Espanyol

Tercera derrota consecutiva de l’Espanyol

1a div. femenina. Les blanc-i-blaves perden per un gol matiner a Badajoz

STA. TERESA 1 ESPANYOL 0

STA. TERESA:Aguirre, Lodermann, Parralejo, Rovirola, Nayadet, Mascaró (Alba, 88’), Estefa, Belén, Nerea Pérez (Mireya, 61’), Raquel Ayuso i Visco.ESPANYOL:Dossey, Elba, Turmo, Soldevila (Alicia, 83’), Anaïr (E. Julve, 83’), Cristina Baudet, Nicart, Débora (Laura, 64’), Szymanowski (Dulce, 64’), Maya i Vanegas.GOLS:1-0 (7’) Estefa.ÀRBITRE:Contreras Patiño. T.G.: Nayadet, Cristina Baudet, Soldevila, Turmo, Quintana, Vanegas, Lodermann, Alba, T.V.: -.

Un gol en el minut 7, signat per Estefa en transformar una falta a la frontal de l’àrea, va deixar l’Espanyol sense sumar cap punt per tercera jornada consecutiva. La derrota a casa contra l’Eibar de fa dues setmanes ha anat seguida de dues derrotes més, contra el Granadilla i la d’ahir, contra el Santa Teresa, que deixen l’equip que entrena Rubén Casado a prop de la zona baixa de la classificació. Les jugadores blanc-i-blaves no van tenir sort ni encert a El Vivero de Badajoz. La pilota no va voler entrar, igual com en les dues jornades anteriors. Diumenge que ve, contra el Sevilla a la ciutat esportiva Dani Jarque, tindran l’oportunitat de rescabalar-se.

Identificar-me. Si ja sou usuari verificat, us heu d'identificar. Vull ser usuari verificat. Per escriure un comentari cal ser usuari verificat.
Nota: Per aportar comentaris al web és indispensable ser usuari verificat i acceptar les Normes de Participació.
[X]

Aquest és el primer article gratuït d'aquest mes

Ja ets subscriptor?

Fes-te subscriptor per només 48€ per un any (4 €/mes)