Espanyol

Vicente Moreno:“Un tècnic ha de ser un provocador de rendiment”

Espanyol. El tècnic blanc-i-blau veu el seu equip amb molt marge de millora el dia que suma cent dies al càrrec. No es refia del Fuenlabrada, un equip que encara no ha perdut a casa

Vicente Moreno ha repassat l’actualitat de l’Espanyol aquest matí en la prèvia del duel de dissabte davant el Fuenlabrada. Els blanc-i-blaus esperen continuar amb el seu gran moment de forma actual i sumar els tres punts en joc al feu del conjunt madrileny. Un partit complicat davant un equip que no ha perdut cap partit a casa, amb un balanç de dues victòries i tres empats, i que està instal·lat en zona de play-off. A més a més, només ha encaixat dues derrotes en onze jornades. Espanyol i Mallorca són els únics que el superen en aquest apartat amb una derrota en aquest inici de campionat. Tots aquests factors deixen patent la fiabilitat del Fuenlabrada. “Això et diu la dificultat que té aquest equip. Ho diu l’estadística i també el seu joc. Ha estat lluitant per entrar en el play-off fins a l’últim moment. És un equip que manté la línia en joc i entrenador. És un molt bon equip de segona divisió. Necessitem guanyar, però no per trencar cap estadística. Serà un partit molt complicat, però és la tònica d’aquesta categoria”, ha explicat Vicente Moreno que ha afegit sobre el seu adversari. “Sempre que juguem contra un equip mirem les seves virtuts i característiques. Hi ha un percentatge elevat en què pensem en nosaltres, però també mirem el rival i adequar algunes coses. És un rival que fa moltes coses bé i tenen un gran físic. Això, moltes vegades, són circumstàncies que cal tenir en compte”. El tècnic ha insistit en el fet que només pensa en el partit del Fuenlabrada i no mira gaire més lluny.

Cent dies al càrrec.

El tècnic de l’Espanyol arriba als cent dies com a tècnic blanc-i-blau i ha valorat aquesta efemèride que li arriba en un bon oment. “No havia fet el compte, però veig que el temps passa molt de pressa. Però cent dies no són res. Tinc molta il·lusió de què l’equip pugui millorar perquè hi ha marge de millora”, ha subratllat. En aquests cent dies en el càrrec el tècnic ha capgirat la mentalitat de l’equip. Un grup tocat pel descens. “Li dono molta importància a l’aspecte mental. Et trobes molts aspectes negatius (després d’un descens) però crec que en aquest procés cal deixar això oblidat i pensar en el que arriba per endavant. L’Espanyol és un club que té moltes possibilitats i això és el que hem de pensar. Il·lusió en millorar i per això és molt important el cap. El fet que els resultats hagi estat positius això també ajuda mentalment i es puguin oblidar les coses negatives d’altres temps”. Tot i això, el tècnic ha remarcat la qualitat dels seus homes més enllà de la seva feina. “Al final, si els jugadors estan donant un nivell, és perquè el tenen i no és gràcies a ningú. Un entrenador ha de ser un provocador de rendiment. Busquem provocar aquest rendiment, però, per fer-ho, cal que aquest nivell hi estigui. Estem en aquest procés, però podem anar a més. Cadascú està tenint el seu moment i d’altres que estan esperant i que tenen també un alt nivell”.

Per últim, el tècnic de Massanassa ha confirmat les baixes de Keidi i Vadillo que no arribaran pel partit de dissabte i on es podria afegir algun futbolista més amb molèsties del qual no ha concretat el nom. “Però tenim jugadors suficients i és una bona oportunitat per altres que han d’aprofitar. Prefereixo tenir tots disponibles, però és una oportunitat per altres jugadors”.

Identificar-me. Si ja sou usuari verificat, us heu d'identificar. Vull ser usuari verificat. Per escriure un comentari cal ser usuari verificat.
Nota: Per aportar comentaris al web és indispensable ser usuari verificat i acceptar les Normes de Participació.
[X]

Aquest és el primer article gratuït d'aquest mes

Ja ets subscriptor?

Fes-te subscriptor per només 48€ per un any (4 €/mes)