Espanyol

El líder busca el pòquer

Espanyol. Persegueix la quarta victòria consecutiva en la lliga contra el Fuenlabrada, que ha fet del Fernando Torres un fortí on es manté invicte

L’Espanyol vol continuar amb la bona ratxa de resultats contra el Fuenlabrada per consolidar, encara més, la seva posició com a líder. Avui tindrà un oponent difícil i dur en la figura del Fuenlabrada. El conjunt de José Ramón Sandoval ja va signar una bona temporada el curs anterior, en què fins a l’última jornada va lluitar per entrar al play-off d’ascens. Ara ha començat amb força aquesta temporada i ha fet del seu estadi el millor aliat. Els madrilenys no han perdut cap partit al Fernando Torres des que va començar la pandèmia i aquest és el repte que tindrà l’Espanyol: ser el primer a aconseguir els tres punts en un estadi hermètic per als rivals. “Això et diu la dificultat que té aquest equip. Necessitem guanyar, però no per trencar cap estadística. Serà un partit molt complicat, però és la tònica d’aquesta categoria”, explicava Vicente Moreno, que vol pescar el quart triomf consecutiu en lliga.

El tècnic blanc-i-blau està rumiant fer canvis en el seu onze per esmorteir la capacitat física de l’adversari. Unes variacions quirúrgiques que podrien afectar la composició de la zona ampla de l’equip, on Fran Mérida podria tornar al doble pivot i Darder avançar la seva posició. Aquest no serà l’únic canvi del preparador de Massanassa, que no podrà disposar de Puado i Pedrosa, convocats per a la sub-21, ni dels lesionats Vadillo i Bare. A més, té el dubte de Cabrera. En tot cas, el concurs d’RDT i Embarba, els dos referents ofensius de l’equip, sembla segur.

Per la seva banda, José Ramón Sandoval veu el duel com una oportunitat. “L’Espanyol és una plantilla de primera i ho està demostrant. Sabem que tenen les seves virtuts però també els seus defectes. Per a nosaltres és un partit molt motivador contra un gran equip”, va afirmar el tècnic madrileny.

4 Partits guanyats 8

5 Partits empatats 2

2 Partits perduts 1

13 Gols a favor 16

11 Gols en contra 2

Identificar-me. Si ja sou usuari verificat, us heu d'identificar. Vull ser usuari verificat. Per escriure un comentari cal ser usuari verificat.
Nota: Per aportar comentaris al web és indispensable ser usuari verificat i acceptar les Normes de Participació.
[X]

Aquest és el primer article gratuït d'aquest mes

Ja ets subscriptor?

Fes-te subscriptor per només 48€ per un any (4 €/mes)