Espanyol

Vicente Moreno: “Hem tingut ocasió de matar el partit i no ho hem fet”

Espanyol. “Quan veus que pots guanyar i el partit controlat, s’escapen dos punts i això et deixa fotut”, ha dit el tècnic que ha parlat de Diego López. “Ens dona molt més del que ens treu”

L’Espanyol s’ha deixat dos punts al Fernando Torres. Una victòria que tenia al sarró i que ha saltat pels aires després d’una errada de Diego López. “Heu vist que no faig ni referència a l’acció perquè són accions que passen en un partit. L’errada forma part del joc. En aquest cas, i parlant de Diego, ens dóna molt més del que ens treu sense cap mena de dubte”, ha explicat Vicente Moreno tot i que no ha pogut amagar que no era el resultat que volia. “Veníem amb la idea de guanyar el partit i marxem amb un empat” i ha incidit en què considera la clau del duel. “Hem tingut ocasions de matar el partit i no ho hem fet. El Fuenlabrada ha demostrat perquè és un equip que no ha perdut cap partit a casa”.

Més entrat en clau de futur ha mirat més enllà. “El punt té valor perquè hem jugat en un camp complicat. Estem fotuts perquè volíem guanyar i quan veus les possibilitats, que pots guanyar i el partit controlat, s’escapen dos punts i això et deixa fotut. Ara cal seguir treballant i fent bo el punt d’avui guanyant el pròxim partit”, ha conclòs el tècnic de Massanassa.

Identificar-me. Si ja sou usuari verificat, us heu d'identificar. Vull ser usuari verificat. Per escriure un comentari cal ser usuari verificat.
Nota: Per aportar comentaris al web és indispensable ser usuari verificat i acceptar les Normes de Participació.
[X]

Aquest és el primer article gratuït d'aquest mes

Ja ets subscriptor?

Fes-te subscriptor per només 48€ per un any (4 €/mes)