Espanyol

Miguelón: “Tinc molt marge de millora”

Espanyol. “Soc molt competitiu” diu el lateral, un dels fixos de Vicente Moreno, que lamenta l’empat a Fuenlabrada. “Estem fotuts” i pensa en el Girona. “Estarà lluitant per l’ascens”, avisa

Miguel Llambrich ’Miguelón’ s’ha convertit en un dels homes habituals de l’onze titular de Vicente Moreno. Només cal veure que la seva presència és regular. Ha sortit d’inici en deu de les dotze jornades de lliga i, de moment, li ha guanyat la batalla a Óscar Gil. “Soc un futbolista molt competitiu. Ara el tècnic m’està posant a mi, però això no vol dir que estigui millor que Óscar o ell millor que jo. Només pot jugar un”. El futbolista està cedit pel Vila-real, a diferència de Gil, però el club té una opció de compra a final de temporada. Ara el futbolista està capficat en millorar les seves prestacions actuals. “Tinc molt marge de millora”, ha confessat i ha explicat en quin punt es troba. “L’equip defensa i ataca junt. Es veu en les estadístiques que és difícil fer-nos gols en jugada. Em trobo molt bé defensant, és veritat m’agradaria atacar més, el meu marge de millora és que podria donar molt més en atac, però estic content amb el meu rendiment”.

D’altra banda, el lateral s’ha referit a l’empat del Fuenlabrada. Una victòria que es va escapar en els últims minuts. “Estem fotuts. Volíem treure els tres punts, però no va anar així. Ens va costar entrar en el partit per la seva manera de jugar, després vam tenir unes quantes ocasions, però no matem el partit. Una errada pot tenir-la qualsevol, Diego ens va salvar de moltes abans”.

El duel amb el Girona.

Miguelón ja pensa en el duel davant del Girona i, malgrat el seu ritme irregular, el considera un candidat per l’ascens. “Estarà lluitant per l’ascens al final, igual que l’any passat, però hem de fixar-nos en nosaltres mateixos. Si ho fem com sabem, segur que traiem els tres punts”. I pel que fa a la dinàmica del seu equip segueix el mantra de la resta dels seus companys. “La segona és molt llarga i complicada. L’Espanyol està fent les coses molt bé, per això anem primers, però hi ha molt poca diferència entre tots. Segur que amb treball ho traurem”.

Identificar-me. Si ja sou usuari verificat, us heu d'identificar. Vull ser usuari verificat. Per escriure un comentari cal ser usuari verificat.
Nota: Per aportar comentaris al web és indispensable ser usuari verificat i acceptar les Normes de Participació.
[X]

Aquest és el primer article gratuït d'aquest mes

Ja ets subscriptor?

Fes-te subscriptor per només 48€ per un any (4 €/mes)