Espanyol

Vicente Moreno: “El Girona és un dels equips forts de la categoria”

Espanyol. “Lluitarà pels mateixos objectius que nosaltres”, diu el tècnic que no ha preparat el partit de manera especial. “És més important perquè és el següent” i respecte a les baixes dels gironins, les minimitza “Tots els jugadors del Girona són de nivell”

Vicente Moreno ha comparegut aquest matí en roda de premsa per valorar el duel de demà contra el Girona al RCDE Stadium. Un duel marcat per la creixent rivalitat de tots dos conjunts catalans, però que l’Espanyol, en els dos partits a casa, sempre ha perdut davant els gironins. Vicente Moreno ha desactivat ràpidament qualsevol espurna de polèmica. Tot el contrari. “És el partit més important perquè és el següent. El Girona és un rival fort que lluitarà pels mateixos objectius que nosaltres. Fa només dos anys estava a primera”, ha dit per deixar clar que la mentalització per aquest partit no ha tingut res d’especial sinó, més bé, de rutinària. “No hi ha hagut res especial pel fet de jugar contra el Girona. Li donem la màxima importància per ser el següent, però no més importància que un altre partit”, ha tornat a insistir. El tècnic també s’ha mostrat caut en valorar les múltiples baixes dels gironins i les minimitza. “Amb el cos tècnic estàvem parlant d’això però en una plantilla del nivell del Girona, quan surt o entra un jugador, el nivell i per la importància del rival no saps si guanyen o perden. Tots els jugadors que té el Girona són de nivell i tots són jugadors que cal tenir en compte. La tensió i la dificultat del partit serà la mateixa, independentment, si estan uns o altres jugadors”, ha advertit.

L’Espanyol arriba al duel de demà després de cedir un empat a Fuenlabrada quan ja tenia la victòria a la butxaca. Una situació que no afecte el grup i encara el fa ser més ferotge en les seves conviccions.”La fam és la mateixa. Estem al cent per cent de fam. La voluntat i les ganes de guanyar un partit és la mateixa i empatar un partit pot passar. Ara estem en la mateixa idea de fer un bon partit i fer-ho millor que el rival. Si, volem els tres punts, haurem de fer un bon partit. Els jugadors mantenen la mateixa voluntat de sempre”. En aquest sentit, Vicente Moreno considera que el seu equip està en un moment dolç.”L’equip el veig bé, però sempre es pot millorar. Estem en un bon moment i, si els resultats acompanyen, i estàs en la posició que estàs sembla, que els resultats et donen la raó” i s’ha felicitat per la competència interna de l’equip. “Hi ha jugadors que han estat els millors de la temporada a l’inici, com Fran Mérida, i ara està a la banqueta. És un jugador important. La seva sortida va ser per donar-li una mica d’aire i després ha entrat un altre (Darder) que li ha posat les coses difícils i ho ha fet molt bé. A mi m’agrada aquesta dinàmica i que em posin les coses difícils”.

D’altra banda, el tècnic ha confirmat que Vadillo i Keidi Baré no podran arribar al duel de demà per lesió. Campuzano tampoc hi serà per tenir la Covid-19 i tampoc l’altre contagiat de la plantilla que està guardant quarantena per ser contacte directe, però, del qual, no s’ha revelat la identitat. En aquest sentit, caldrà veure si Puado i Pedrosa, que han estat concentrats amb la sub’21 juguen de titulars o bé Moreno s’estima més donar-los descans per acumulació de partits.

Identificar-me. Si ja sou usuari verificat, us heu d'identificar. Vull ser usuari verificat. Per escriure un comentari cal ser usuari verificat.
Nota: Per aportar comentaris al web és indispensable ser usuari verificat i acceptar les Normes de Participació.
[X]

Aquest és el primer article gratuït d'aquest mes

Ja ets subscriptor?

Fes-te subscriptor per només 48€ per un any (4 €/mes)