Espanyol

Embarba: “Hem de matar els partits”

Espanyol. L’extrem blanc i blau lamenta que el seu equip no fos capaç de sentenciar davant del Girona

Adrián Embarba ha parlat avui, en roda de premsa telemàtica, tres dies abans del partit que l’Espanyol jugarà davant el Leganés. Aquestes han estat les seves manifestacions:

Autocrítica després de la derrota contra el Girona: “La línia de treball és bona, fins i tot en aquests dos últims partits. Tenim la confiança del principi i pensem en el Leganés i en guanyar.”

Punts perduts en els últims minuts: “Pot ser casualitat. Hem de mantenir el mateix nivell els 90 minuts. L’equip té confiança i la tranquil·litat de fer les coses bé”.

Matar els partits: “Som conscients que poden venir ratxes en la temporada en què els resultats no acompanyin. Però hem d’insistir en el nostre treball perquè no torni a passar el que va passar contra el Girona. Hem de matar els partits abans. Divendres vam tenir moltes més ocasions que ells per aconseguir el 2-0, però si arribes a la fi de el partit amb el resultat tan ajustat se’t poden complicar les coses”.

Favorits: “Som conscients del club que som i de l’exigència que tenim. Estem responent bé. Seguim líders i qualsevol equip es canviaria per nosaltres. Hi ha exigència i tots sabem quin és el nostre objectiu. Ho estem portant bé i sortiran les coses”.

El Leganés: “És un rival directe perquè està a dalt en la lliga. Guanyar allà ens donaria confiança. És un partit vital. Només pensem en guanyar. No hi ha rivals més difícils que d’altres. Aquesta categoria és molt igualada i ens toca treballar per estar a dalt tota la temporada”.

El partit que s’espera: “Que ens pressionin des del principi. Tractaran de treure’ns la pilota. Hem de centrar-nos en nosaltres. Crec que si estem al nostre nivell tenim moltes opcions de guanyar allà. Anirem a buscar els tres punts”.

Identificar-me. Si ja sou usuari verificat, us heu d'identificar. Vull ser usuari verificat. Per escriure un comentari cal ser usuari verificat.
Nota: Per aportar comentaris al web és indispensable ser usuari verificat i acceptar les Normes de Participació.
[X]

Aquest és el primer article gratuït d'aquest mes

Ja ets subscriptor?

Fes-te subscriptor per només 48€ per un any (4 €/mes)