Espanyol

Vicente Moreno: “Hem d’estar tranquils”

Espanyol. “L’atenció estava sobre nosaltres però s’ha vist que altres equips també han de guanyar. Hi ha competència i és normal, a ningú l’hi posaran una catifa vermella”

Vicente Moreno ha comparegut en roda de premsa per valorar la prèvia del partit davant el Leganés. Un partit on els blanc-i-blaus esperen trencar amb la mala ratxa de dos partits sense guanyar. Els madrilenys estan invictes a casa i això obligarà a l’Espanyol a mostrar la seva millor versió davant un adversari, que és rival directe, per l’ascens.

LLIÇÓ APRESA.

“No em fa falta perdre un partit per treure conclusions per trobar punts per millorar o reforçar. Prefereixo treure les anàlisis des de la victòria, però 90 minuts donen per a molt. Pocs guanyar o perdre el partit tot i tenir-lo controlat. Quan estàs en el filferro pot passar això.

LESIONATS.

Vadillo segueix igual i no podrà participar i Keidi està millor i pot tenir opcions de comptar una mica amb ell. És el peatge que hem pagat pels partits de seleccions. Oier ja està millor, però cal mirar com evoluciona.

GOLS EN ELS ÚLTIMS MINUTS

“Les situacions són més causalitats que casualitats. La línia és molt estreta. En els últims deu minuts dels últims dos partits podíem dur 5 punts més. A vegades hi ha accidents que passen”.

NIVELL DE CONFIANÇA

“Estem en una situació molt bona i tot va parar a un lloc natural i tota l’atenció estava en nosaltres però és bo que els altres sumint punts. No és un partit guanyant-lo, a mi em donarà la mateixa tranquil·litat. Sempre parlem que el partit més important és el següent. És un partit molt divertit de jugar. Afrontem el partit amb ganes, il·lusió i que arribi el dijous. Tenim la voluntat de guanyar-lo.

CANVIS EN L’ONZE

“Sempre estem oberts a canvis i això va després d’una reflexió constant”

Leganés.

“És un gran equip, no ha començat com tothom pensava perquè no va tenir els resultats que esperava la gent, però van ser dos partits. Ara té el nivell que li determina per jugadors, tècnic i acaba de baixar. És un equip tan bo com nosaltres. Hi ha una sèrie d’equips forts que estaran lluitant pels objectius importants. Ells venen amb una bona dinàmica de resultat i són bons a casa com ho som nosaltres”.

SITUACIÓ.

Hem d’estar tranquils en la situació de lluitar amb altres equips per aconseguir els objectius. A ningú els hi posaran una catifa vermella. Això és la competència com en tot aspecte de la vida. Fins ara tota la tensió estava sobre nosaltres, però ara es veu que hi ha altres equips importants que també han de guanyar.

GOLS SEGONA LÍNIA.

Tenim dos jugadors com Embarba i Raúl que tenen molta qualitat i és normal que tinguin aquestes xifres. A més a més, acostumen a jugar els 90 minuts. Però no estic d’acord que la segona línia no fa gols. Wu Lei en podria portar 5-6 gols per les ocasions que ha tingut. Ara com ara som l’equip que ha fet més gols i el gol està molt repartit.

OCASIONS.

“En quasi tots els partits hem fet ocasions per matar els partits. Els volem matar, però aquestes coses passen. Millor marcar per evitar accidents. Però també hem de veure com estem en l’aspecte defensiu. Cal buscar un equilibri i el poc que ens generi el rival no donar opcions. Així és més fàcil guanyar els partits”.

ESTAT ANÍMIC DESPRÉS DE LA DERROTA AMB EL GIRONA.

“Els jugadors estaven molt fotuts després de perdre el partit perquè els dol i això significa que estan implicats. La mentalitat dels jugadors és màxima i donen tot i més. Hem de demostrar que els últims dos partits només han estat un accident”.

CANVIS.

“No sabia que era el tècnic que ha fet més canvis. (64 de 66 possibles) i ho diré als jugadors. Quan fem canvis ja no és mantenir el nivell sinó millorar-lo”.

NERVIS AFICIÓ.

“Això ens passa a la vida. Quan vens d’una situació difícil estàs més negatiu de l’habitual. És una cosa natural i nosaltres hem de donar suficients raons perquè la gent estigui contenta i positiva. Desgraciadament no podem tenir un contacte directe amb l’afició però ens arriba. Veig que aquesta afició quan hi ha sacrifici, responsabilitat i sentiment ho valoren per sobre de totes les coses”.

Identificar-me. Si ja sou usuari verificat, us heu d'identificar. Vull ser usuari verificat. Per escriure un comentari cal ser usuari verificat.
Nota: Per aportar comentaris al web és indispensable ser usuari verificat i acceptar les Normes de Participació.
[X]

Aquest és el primer article gratuït d'aquest mes

Ja ets subscriptor?

Fes-te subscriptor per només 48€ per un any (4 €/mes)