Espanyol

Javi López, rumb cap a Austràlia

L’excapità de l'Espanyol continuarà la seva trajectòria esportiva a l’Adelaide United. És la primera experiència del futbolista andalús a l’estranger

Javi López feia, fa unes setmanes, una entrevista a un mitjà de la seva Osuna natal on explicava que encara no volia penjar les botes i esperava una oferta de l’estranger i un país de parla anglesa per aprendre l’idioma ell i la seva família. La seva destinació serà l’Adelaide United de la lliga australiana. El club ha fet oficial el seu fitxatge en les últimes hores i ja ha fet la seva presentació, via telemàtica. El jugador que es desplaçarà en els dies vinents cap al seu nou destí per incorporar-se a la pretemporada de l’Adelaide United. La lliga australiana comença el 27 de desembre i finalitzarà el 30 de juny. “Estic molt content d’anar a viure a Adelaide amb la meva família. És una nova aventura per a mi i per a la meva família i estic desitjant conèixer els meus nous companys d’equip i el repte de jugar a Austràlia”, ha dit el futbolista en la seva presentació per afegir. “He escoltat moltes coses fantàstiques sobre la ciutat i la cultura de la lliga i no puc esperar per a començar aquest viatge”.

Identificar-me. Si ja sou usuari verificat, us heu d'identificar. Vull ser usuari verificat. Per escriure un comentari cal ser usuari verificat.
Nota: Per aportar comentaris al web és indispensable ser usuari verificat i acceptar les Normes de Participació.
[X]

Aquest és el primer article gratuït d'aquest mes

Ja ets subscriptor?

Fes-te subscriptor per només 48€ per un any (4 €/mes)