Espanyol

Una prova de duresa mental a Leganés

Espanyol. Vol refer-se a Butarque dels accidents contra el Fuenlabrada i el Girona. El triomf és bàsic per mantenir el lideratge

L’Espanyol està en un moment delicat de la temporada. Aquesta afirmació no implica que sigui un estat d’alarma, però sí un moment d’aquells que poden evitar complicacions addicionals. Fins ara, els blanc-i-blaus han tingut un camí plàcid per segona divisió. Els resultats han acompanyat de manera notable i han defensat la posició de lideratge a la taula. Però els dos últims partits han esquerdat aquesta sensació de felicitat. Els dos últims partits han servit per corroborar que l’ascens no serà un passeig. Al contrari, caldrà saber patir. L’Espanyol ha tastat la incomoditat dels últims minuts, en què se li han escapat 5 punts. Una victòria que tenia a la butxaca a Fuenlabrada i contra el Girona no va rematar el partit i van volar els tres punts. Els deixebles de Vicente Moreno volen demostrar a Butarque que els dos últims partits van ser un accident. Guanyar el Leganés, un rival directe per a l’ascens, seria donar un cop sobre la taula i tallar de soca-rel qualsevol mena de dubte sobre la fiabilitat de la plantilla. “Cal estar tranquils. Estem en una situació molt bona. Afrontem el partit amb ganes, il·lusió. Tenim la voluntat de guanyar-lo”, repassava Vicente Moreno, conscient de la duresa del rival però també de l’oportunitat.

Per la seva banda, Pep Lluís Martí sap a qui s’enfronta. “El que més m’amoïna de l’Espanyol és el bloc sencer; no es tracta d’Embarba o RDT, que donen els gols, sinó de la solidesa i l’equilibri que tenen.”

8 Partits guanyats 8

1 Partits empatats 3

4 Partits perduts 2

13 Gols a favor 18

9 Gols en contra 5

LA PRÈVIA

Cal estar tranquils. Estem en una situació molt bona. Afrontem el partit amb ganes, il·lusió
Vicente Moreno
ENTRENADOR DE L’ESPANYOL
El que més m’amoïna de l’Espanyol és el bloc sencer; no es tracta d’Embarba o RDT
Pep Lluís Martí
entrenador del leganés
Identificar-me. Si ja sou usuari verificat, us heu d'identificar. Vull ser usuari verificat. Per escriure un comentari cal ser usuari verificat.
Nota: Per aportar comentaris al web és indispensable ser usuari verificat i acceptar les Normes de Participació.
[X]

Aquest és el primer article gratuït d'aquest mes

Ja ets subscriptor?

Fes-te subscriptor per només 48€ per un any (4 €/mes)