Espanyol

Vicente Moreno: “El caràcter ja l’hem tret i es té”

Espanyol. “Tots podem tenir por, i és bo, si ho sabem manegar en lloc de bloquejar-te”, apunta el tècnic que relativitza la situació actual. “No hem canviat. Quan guanyaven pràcticament tot i ara que hem perdut ens mantenim iguals”

Vicente Moreno ha comparegut aquest matí en roda de premsa per valorar el duel de demà davant el Saragossa. Els blanc-i-blaus arriben en el moment més delicat de la temporada després de dues derrotes consecutives i sumar, només, un punt dels últims nou en joc. És la primera crisi de resultats de la temporada i ha fet que els barcelonins hagin perdut el lideratge de primera i caigut fora dels llocs d’ascens directe per primera vegada en tot el curs i ho faran contra un equip que està en zona de descens.

TREURE EL CARÀCTER.

“El caràcter, no crec, que sigui demà l’únic dia per treure’l. Quan arribes a una situació així com estem és que el caràcter ja ha passat. El caràcter es té. Demà és el dia perquè és el partit que tenim possibilitat de jugar com ho era el de dijous. Volem fer un bon partit i esperem estar millor (en la classificació)”.

CONFIANÇA.

“Hem parlat amb total naturalitat de l’equip que som i el discurs és el mateix. No hem canviat. Quan guanyaven pràcticament tot i ara que hem perdut ens mantenim iguals. Ara ens hem de centrar a guanyar i que tothom estigui més content i la por sigui menor. Tots podem tenir por, i és bo, si ho sabem manegar en lloc de bloquejar-te”.

TERRENY EMOCIONAL.

Si en la situació que estem es comenta que no estem bé no ajudem entre tots que les sensacions psicològiques siguin bones. Venim de perdre dos partits i que la sensació canviï depèn de guanyar. M’estranya que hi hagi més dubtes en els equips de dalt que de baix”

ASPECTE FUTBOLÍSTIC.

“Hem de cuidar els detalls i en una competició tan igualada això et dona punts. No és res del que no hem fet ja. Sabem com fer-ho”.

ENTORN.

“Tothom poc dir el que vulgui i no crec que es faci un gra massa de l’actual situació de l’equip. Nosaltres hem de pensar en aquest partit i guanyar-lo”.

SARAGOSSA

“No se sap mai. En el poc temps que hem tingut preparar el partit de la millor manera possible. Com si fos un altres equips. No mirem si venen amb més dubtes o amb menys. Nosaltres sortirem igual”.

SUPLENTS.

“Quan no trobes uns resultats, com en les últimes dues jornades, però hem d’insistir i seguir. No crec que el problema sigui els suplents. El nivell és semblant”.

Identificar-me. Si ja sou usuari verificat, us heu d'identificar. Vull ser usuari verificat. Per escriure un comentari cal ser usuari verificat.
Nota: Per aportar comentaris al web és indispensable ser usuari verificat i acceptar les Normes de Participació.
[X]

Aquest és el primer article gratuït d'aquest mes

Ja ets subscriptor?

Fes-te subscriptor per només 48€ per un any (4 €/mes)