Espanyol

Tallar el conat de crisi

Espanyol. Els blanc-i-blaus busquen dissipar els dubtes tornant al camí de la victòria després d’acumular tres jornades sense guanyar

L’Espanyol viu el moment més delicat de la temporada. Aquesta afirmació pot portar dubtes veient la situació de l’equip a la taula: tercer, amb 27 punts, i només a dos del líder. El problema és la tendència que té l’equip. Un punt dels últims nou ha fet caure l’equip del lideratge i, de retruc, també dels llocs d’ascens directe per primera vegada en tota la temporada. Els blanc-i-blaus han conviscut, des del primer moment, amb l’etiqueta de favorits. És el rival a batre de la competició: és el que té més pressupost, la millor plantilla i el pes de la història de ser un dels sis grans del futbol estatal. Uns arguments sòlids per no caure en el conformisme i en què qualsevol derrota és una queixalada al cor dels seus aficionats. L’Espanyol acumula dues derrotes i tallar la remor de crisi obliga a obtenir un triomf. “Hem parlat amb total naturalitat de l’equip que som i el discurs és el mateix. No hem canviat. Quan ho guanyàvem pràcticament tot i ara que hem perdut ens mantenim iguals. Ara ens hem de centrar a guanyar i que tothom estigui més content i hi hagi menys por. Tots podem tenir por, i és bo si ho sabem manegar en lloc de bloquejar-nos”, va explicar Vicente Moreno. El tècnic de l’Espanyol tindrà al davant un equip que està, encara, en una dinàmica pitjor: el Saragossa. Un equip que arriba amb quatre derrotes consecutives i en llocs de descens. “No mirem si venen amb més dubtes o amb menys. Nosaltres sortirem igual”, va dir el tècnic blanc-i-blau.

El Saragossa arriba a la desesperada i el seu tècnic, Iván Martínez, amb un ultimàtum. “Hem de guanyar, és igual com juguem. És el moment de donar un cop sobre la taula i quin lloc millor que contra l’Espanyol”, va incidir el preparador aragonès. I hi va afegir: “Nosaltres tenim dubtes però ells, també. Hem d’intentar que no s’avancin.”

8 Partits guanyats 2

3 Partits empatats 4

3 Partits perduts 7

18 Gols a favor 12

7 Gols en contra 15

Identificar-me. Si ja sou usuari verificat, us heu d'identificar. Vull ser usuari verificat. Per escriure un comentari cal ser usuari verificat.
Nota: Per aportar comentaris al web és indispensable ser usuari verificat i acceptar les Normes de Participació.
[X]

Aquest és el primer article gratuït d'aquest mes

Ja ets subscriptor?

Fes-te subscriptor per només 48€ per un any (4 €/mes)