Espanyol

Vicente Moreno: “Era important guanyar”

Espanyol. “Partits de dificultat en tindrem. Fer les coses perfectes és complicat”, ha dit el tècnic que s’ha felicitat pel rendiment de Lluís López, Darder i Nico Melamed

L’Espanyol ha aconseguit un triomf balsàmic davant el Saragossa que trenca amb un parèntesi de tres partits sense guanyar. “Era important guanyar. Estem en futbol professional i moltes vegades sembla que es dona tot per fet”, ha dit el tècnic de l’Espanyol, Vicente Moreno, després del partit. El tècnic no ha amagat la dificultat d’un partit que s’ha ennuegat per moments als seus deixebles.”Cal felicitar els jugadors perquè estem en un club on hi ha responsabilitat i exigència de guanyar sempre. Veníem de dues derrotes. Hem insistit i ha estat una victòria molt treballada”, ha apuntat el de Massanassa. “Hem arribat a la part final matant el partit i hem tingut ocasions per fer més gols. Podíem haver marcat abans. El Saragossa, tot i la seva situació, és un molt bon equip que l’any passat va lluitar per pujar a primera. La victòria ha estat molt merescuda”, ha asseverat.

“M’han agradat moltes coses de l’equip i hem tingut molt poc temps per preparar-lo i més tenint en compte la situació en què arribava l’equip. El més important és com han interpretat el partit els jugadors tot i la precipitació en alguns moments”, ha argumentat sobre els problemes en la transició ofensiva dels seus homes. En aquest sentit, el tècnic no creu que el seu equip s’hagi tret un pes de sobre i només pensa en el següent partit. “Hem guanyat el partit d’avui, però no hem fet res. En tres dies hem de jugar a Cartagena i no hi ha temps ni de pensar. Aquí l’exigència és guanyar tots els partits. Afrontem tots els partits per guanyar. Partits de dificultat en tindrem. Fer les coses perfectes és complicat”.

Per últim ha parlat de diversos noms propis, El primer, de Sergi Darder, autor del segon gol. “Ens alegrem tots pel seu gol. És un jugador que pot marcar la diferència. És un jugador que vol que les coses sortint bé i ha fet un golàs i demostra el nivell que té”. També s’ha referit a l’entrada de Nico Melamed, revulsiu, en la segona part. “És un gran jugador i tot és que es vagi donant les situacions de forma natural. Cada vegada que entra aporta coses. És un jugador de present i de futur. El que ha fet avui li donarà més opcions de poder entrar. Nico ha estat perfecte” i per últim de l’actuació de la defensa i de Lluís López, titular avui, pel lesionat Calero. “En defensa l’equip ha estat bé i no és fàcil mantenir la porteria a zero. És el segon partit que jugava Lluís, i després de perdre dos partits, prefereixo que sigui després d’una bona ratxa de resultats. Lluís ha fet un gran partit”.

Identificar-me. Si ja sou usuari verificat, us heu d'identificar. Vull ser usuari verificat. Per escriure un comentari cal ser usuari verificat.
Nota: Per aportar comentaris al web és indispensable ser usuari verificat i acceptar les Normes de Participació.
[X]

Aquest és el primer article gratuït d'aquest mes

Ja ets subscriptor?

Fes-te subscriptor per només 48€ per un any (4 €/mes)