Espanyol

Melamed: “El meu segon gol és felicitat pura”

El protagonista. “Des de petit sempre tenia la il·lusió de marcar amb el primer equip”, diu el jove futbolista que explica què li va dir Vicente Moreno. “M’ha dit que sortís i fos jo mateix”

Nico Melamed ha estat el gran protagonista de la remuntada d’avui davant del Cartagena. El jove mitjapunta ha entrat en la segona part per revolucionar el partit amb un gran gol, prèvia assistència d’Embarba, i, dos minuts després, provocar un penal que transformaria RDT. “Hem sabut patir i hem tingut la tranquil·litat de materialitzar les ocasions a la segona”, ha dit per explicar com és aquesta sensació de fer gols. Ja suma dues dianes, la primera a Sabadell, i la d’avui a Cartagena. “Des de petit sempre tenia la il·lusió de marcar amb el primer equip i aconseguir el meu segon gol és felicitat pura”. En aquest sentit, el futbolista explica com ha estat les instruccions de Vicente Moreno.”El tècnic m’ha dit que sortís i fos jo mateix”. Una naturalitat que ha seguit arran de gespa amb la seva habitual capacitat que mostrava quan estava a les categories inferiors. “Ara hem de seguir amb confiança i anar per la victòria en el pròxim partit”, ha conclòs pensant en el duel de diumenge davant l’Sporting de David Gallego. Precisament, el tècnic surienc coneix a la perfecció al davanter de Castelldefels i ja el va entrenar al juvenil i el filial blanc-i-blau. Gallego sap del perill del seu antic deixeble que podria gaudir de la seva primera titularitat aquest davant l’Sporting.

Identificar-me. Si ja sou usuari verificat, us heu d'identificar. Vull ser usuari verificat. Per escriure un comentari cal ser usuari verificat.
Nota: Per aportar comentaris al web és indispensable ser usuari verificat i acceptar les Normes de Participació.
[X]

Aquest és el primer article gratuït d'aquest mes

Ja ets subscriptor?

Fes-te subscriptor per només 48€ per un any (4 €/mes)