Espanyol

Melamed ensuma la titularitat

Espanyol. La seva gran actuació contra el Cartagena pot tenir premi amb la seva primera presència en un onze. “Nico no ha tirat cap porta perquè ja és a dins”, diu Vicente Moreno

Nico Melamed ja va sorprendre com a revulsiu a la Nova Creu Alta fent el gol del triomf en la segona part. Aquesta setmana, a Cartagena, va fer un nou pas desembussant un partit que s’havia posat coll amunt per als interessos blanc-i-blaus: un gol i un penal provocat van ser el seu botí per signar una remuntada que portava el seu nom. Ara, el revulsiu apunta a titular o, com a mínim, s’està guanyant gaudir d’aquest privilegi per les actuacions que està fent. “Nico no ha tirat cap porta perquè ja és a dins”, deia Vicente Moreno sobre les possibilitats del jove de 19 anys de ser titular demà contra l’Sporting. “És un jugador que va començar la pretemporada amb alguns problemes físics i no va tenir la continuïtat, i el bon funcionament de l’equip li ha dificultat entrar. Però ha entrat bé quan l’hem necessitat; ho ha fet molt bé.” Diumenge es resoldrà l’interrogant però Melamed ensuma la titularitat i el destí el pot portar a l’onze, per primera vegada aquest curs, davant del seu mestre: David Gallego. El surienc, ara en l’Sporting, el va dirigir en el juvenil i el filial i també li va donar l’alternativa en el primer equip. Quins girs del destí!

Identificar-me. Si ja sou usuari verificat, us heu d'identificar. Vull ser usuari verificat. Per escriure un comentari cal ser usuari verificat.
Nota: Per aportar comentaris al web és indispensable ser usuari verificat i acceptar les Normes de Participació.
[X]

Aquest és el primer article gratuït d'aquest mes

Ja ets subscriptor?

Fes-te subscriptor per només 48€ per un any (4 €/mes)