Espanyol

Vicente Moreno: “Em quedo amb la línia d’insistència de l’equip”

Espanyol. “Ha estat un molt bon partit més enllà del resultat”, diu el tècnic de Massanassa. “Hem competit davant un gran rival i aquesta és la línia”, ha explicat David Gallego

Vicente Moreno ha vist com el seu equip ha sumat una nova victòria, la tercera consecutiva, en un final d’infart que ha posat la cirereta a un partit molt seriós dels seus homes. “Estem tots molt contents perquè era un partit molt important i li donem molt valor. Sabem que jugàvem davant un gran equip, amb un gran entrenador i que arribava amb una bona dinàmica”, ha dit el tècnic de Massanassa que ha afegit: “Hem entrat bé en el partit, però el gol no arribava. M’he quedat amb la línia d’insistència de l’equip tot i que hem vist en els últims partits. Hem treballat molt bé i ha estat una victòria merescuda”.

En aquest sentit, Vicente Moreno sap que la línia entre els triomf i l’empat ha estat molt fina i, per això, ha volgut valorar les prestacions del seu equip al llarg dels noranta minuts. “Ha estat un molt bon partit més enllà del resultat. Hem fet un 2-0 i podíem haver acabat 0-0 i per a mi hauria estat el mateix. L’equip s’ha imposat i ha jugat, pràcticament, tot el partit en camp contrari. Hem fet un partit molt complet i independentment del resultat”.

D’altra banda, el tècnic de Massanassa ha remarcat l’amplitud de la plantilla i el fet de guanyar en el tram final de partit. Un element que ja s’està convertint en una tendència per a l’equip blanc-i-blau. “És important el fons d’armari. Tenim una bona plantilla i en aquesta acumulació de partits hem anat fent canvis per molèsties, rotacions o el rival. I és bo que el nivell sigui el mateix, en la part final, amb el rival cansat. Hem de ser capaços de millorar. Els jugadors que no ho fan d’inici són igual d’important i s’està demostrant que tenen molt a dir”. En aquest sentit, ha valorat l’aportació de David López, a l’eix de la defensa, la presència de Keidi Baré a la medul·lar i la primera titularitat de Nico Melamed. Sobre el jove futbolista ha destacat: “Venia pressionat i fent mereixements per tenir aquesta possibilitat. No mirem el nivell del partit que teníem, un dels més exigents, i quan toca, toca, i posem un jugador. No és el mateix jugar 20 minuts que fer-ho des de l’inici. Li he dit que no es mengés el món en cinc minuts. Estic content com ha jugat”.

David Gallego.

El tècnic de l’Sporting, David Gallego, ha estat qüestionat pel possible penal a Babin en el tram final del partit. “Em quedo amb el gran partit que ha fet l’equip i no en la jugada final. Respecto la decisió de l’àrbitre. Ha decidit que no entrés el VAR. Crec que és un partit que ens ha de reforçar moltíssim”. El surienc també ha fet un resum de com ha vist el partit. “La segona part hem fet un pas respecte a la primera. Ens ha faltat tenir possessions més llargues. He vist l’empat a prop i també, amb possibilitat, de poder guanyar el partit. Però hem comès un error en una jugada senzilla. Vull felicitar l’Espanyol pel seu partit” i ha tornat a insistir. “Aquest equip va cinquè i això és per estar orgullós. No estem en aquesta posició per casualitat sinó perquè hem competit. Estar on estem és gratificant. Cada partit és una guerra” i com a conclusió final ha tornat a insistir. “Hem de ser més profunds i quedar-nos amb el que hem fet davant un rival com l’Espanyol. Penal? La meva anàlisi no pot anar per aquí. Hem de marxar amb un reforç molt positiu pel partit que hem fet. Hem competit davant un gran rival”.

Identificar-me. Si ja sou usuari verificat, us heu d'identificar. Vull ser usuari verificat. Per escriure un comentari cal ser usuari verificat.
Nota: Per aportar comentaris al web és indispensable ser usuari verificat i acceptar les Normes de Participació.
[X]

Aquest és el primer article gratuït d'aquest mes

Ja ets subscriptor?

Fes-te subscriptor per només 48€ per un any (4 €/mes)