Espanyol

Darder: “Era important guanyar a un rival de dalt”

Espanyol. “Hem de reconèixer les coses que està fent l’equip i el mèrit que té”, remarca el balear que parla de la seva diana. “El gol que he fet és de Wu i de la insistència de l’equip en defensar”

Sergi Darder ha tornat a marcar, per segona jornada consecutiva, el futbolista, de mica en mica, està recuperant el seu millor futbol que va mostrar amb Joan Francesc Ferrer ’Rubi’ a la banqueta. “A la primera part hem fet el que teníem pensat i fatigar el rival. Els últims minuts sabíem que ho havíem d’aprofitar perquè estarien més cansats després de descansar un dia menys que nosaltres i així ha estat”, ha apuntat el futbolista d’Artà que ha afegit: “No era un rival fàcil, està en una situació com la nostra”. En aquest sentit, els blanc-i-blaus s’han tret una espina: guanyar a equips de la part alta que, fins ara, s’havien ennuegat. “Era important guanyar a un rival de dalt i que competim davant de tots els equips. Ara portem una ratxa de tres victòries després de no guanyar en les tres anteriors jornades. Tothom ens dona com a superfavorits i sembla que el món s’acaba quan no guanyem. Sabem que no ens ho hem de permetre més, però hem de reconèixer les coses que està fent l’equip i el mèrit que té”.

Per últim, ha parlat de la seva diana en el temps de descompte. “El gol que he fet és de Wu i de la insistència de l’equip en defensar. La victòria és un premi merescut”.

Identificar-me. Si ja sou usuari verificat, us heu d'identificar. Vull ser usuari verificat. Per escriure un comentari cal ser usuari verificat.
Nota: Per aportar comentaris al web és indispensable ser usuari verificat i acceptar les Normes de Participació.
[X]

Aquest és el primer article gratuït d'aquest mes

Ja ets subscriptor?

Fes-te subscriptor per només 48€ per un any (4 €/mes)