Espanyol

Puado: “Soc un jugador ambiciós i vull jugar”

Espanyol. S’ha convertit en un dels futbolistes essencials de Vicente Moreno. “Estic content amb el meu paper”, diu el punta del planter que ja pensa en el duel davant el Castelló i ha valorat l’eliminatòria de copa amb Osasuna. “És un equip molt dur que ens posarà les coses molt difícils”

L’Espanyol segueix la seva marató de partits i la propera estació serà davant el Castelló on els blanc-i-blaus esperen refer-se de la derrota davant Las Palmas. “Després de la derrota contra Las Palmas, l’única cosa que volem és tornar a guanyar per continuar a dalt”, ha insistit el davanter. Ara, la part alta sembla un territori tancat per Espanyol, Mallorca i Almeria, els tres grans favorits per aconseguir l’ascens directe. “Estem a dalt aquests tres equips i sabem que la segona és molt competitiva. Queden molts partits encara i es poden ficar més, però cada partit que passa els punts no es poden recuperar. El nostre objectiu està clar: pujar. És igual els equips que tinguem a prop”, ha reblat Puado.

El davanter s’ha configurat com un futbolista essencial per a Vicente Moreno. El futbolista aterrava aquest estiu amb la convicció de ser un jugador important després de la seva profitosa cessió al Saragossa.”Soc un jugador ambiciós i vull jugar. M’està tocant jugar, però entreno de la millor manera possible per fer-ho. Estic content amb el meu paper, però som molts jugadors a la plantilla. Intento estar sempre en l’onze per ajudar l’equip i per mi mateix”, ha explicat el futbolista que ha parlat de la importància de tenir futbolistes fets en el planter. “Tenir jugadors de la casa és un plus. Quan ets del planter vols pujar al primer equip i et dona un orgull. Tenir jugadors del planter és un orgull per nosaltres, el club i els aficionats”.

Per últim, Puado s’ha referit a l’eliminatòria de copa que enfrontarà els catalans davant l’Osasuna al RCDE Stadium. “És un equip de primera divisió i un equip molt dur que ens posarà les coses molt difícils independentment de la seva posició a la taula”, ha tancat el punta barceloní.

Identificar-me. Si ja sou usuari verificat, us heu d'identificar. Vull ser usuari verificat. Per escriure un comentari cal ser usuari verificat.
Nota: Per aportar comentaris al web és indispensable ser usuari verificat i acceptar les Normes de Participació.
[X]

Aquest és el primer article gratuït d'aquest mes

Ja ets subscriptor?

Fes-te subscriptor per només 48€ per un any (4 €/mes)