Espanyol

Javi Puado, l’home discret

Espanyol. El davanter del filial és el novè jugador més utilitzat per Vicente Moreno aquest curs. El barceloní s’ha fet un forat a còpia de treball i disciplina. “Soc un jugador ambiciós i vull jugar. Estic content amb el meu paper”, admet

Javi Puado va anar d’Erasmus a Saragossa. Allà va explorar el seu potencial en un mig any en què el seu futbol va fer un pas endavant. Els dirigents de l’Espanyol no li van perdre la pista i el van recuperar per a aquesta temporada conscient del seu potencial de present i futur. En aquest sentit, Vicente Moreno li ha donat un paper protagonista i només cal veure la seva participació en la lliga. S’ha convertit en el novè jugador més utilitzat amb 1.050 minuts i el tercer davanter amb més protagonisme, només superat per RDT (1.618’) i Embarba (1.359’). Unes estadístiques on cal tenir en compte els minuts que s’ha perdut per anar convocat amb la selecció sub-21. “Soc un jugador ambiciós i vull jugar”, admetia Puado. “M’està tocant jugar, però m’entreno de la millor manera possible per fer-ho. Estic content amb el meu paper, però som molts jugadors a la plantilla. Intento estar sempre en l’onze per ajudar l’equip i per mi mateix”, va rematar el jugador, que a còpia de treball i disciplina s’ha fet un lloc a l’equip i s’ha convertit en un element nuclear per al seu entrenador, que valora la seva qualitat però també el seu treball en la pressió alta. “Puc jugar en qualsevol posició d’atac. Faré el que em digui el tècnic. El que vull és jugar i participar”, diu el punta, que només té en ment tornar a primera.

Identificar-me. Si ja sou usuari verificat, us heu d'identificar. Vull ser usuari verificat. Per escriure un comentari cal ser usuari verificat.
Nota: Per aportar comentaris al web és indispensable ser usuari verificat i acceptar les Normes de Participació.
[X]

Aquest és el primer article gratuït d'aquest mes

Ja ets subscriptor?

Fes-te subscriptor per només 48€ per un any (4 €/mes)